Osztályoknak indul vetélkedő az M2-n

Az M2 gyerekcsatorna egy vadonatúj, műveltségi vetélkedő keretében keresi a történelmi Magyarország legokosabb, legügyesebb, legtalpraesettebb osztályát.
M2 gyerekcsatorna - A repülőosztály - Az M2 gyerekcsatorna egy vadonatúj, műveltségi vetélkedő keretében keresi a történelmi Magyarország legokosabb, legügyesebb, legtalpraesettebb osztályát.A legokosabb osztály epizódonként 52 percben jelentkező műsor célja a nevelés és a szórakoztatás. A gyerekek a feladatokon keresztül okosodnak, elméjük edződik, megtanulnak csapatban dolgozni, megfelelni a kihívásoknak, megbirkózni a feszültséggel, és kiválóan érezhetik magukat a felvétel és a játék közben. Az iskolák a műsornak köszönhetően nagyobb körben válhatnak ismertté, a nézők közelebbről is megismerhetik a település és az iskola történetét, sikereit is.

Keressük tehát azon vállalkozó kedvű iskolákat, akik iskolájuk 3. vagy 4. osztályának részvételével, szívesen méretnék meg magukat a vetélkedőben.

A jelentkezést az iskola és a nevező 3. vagy 4. osztály osztályfőnökének elérhetőségével a repuloosztaly@mtva.hu címre várjuk, legkésőbb 2013. szeptember 6-áig.

A nyolc kiválasztott intézményt a jelentkezési határidő lejártát követően haladéktalanul értesítjük, illetve egy forgatás keretében meg is látogatjuk a leendő csapatkapitánnyal együtt. A versenyben az osztályokat csapatkapitányok segítik olyan élsportolók, zenészek, művészek, akik maguk is értéket képviselnek azon a területen, amelyen tevékenykednek.

A versenybe került osztályok részletes tájékoztatást kapnak a szabályzatról és a műsor menetéről. A gyerekek izgalmas, látványos, színes, kreatív és mókás feladatokban egyaránt megmérettethetik magukat és a tudásukat, hiszen számunkra a nevetés és a humor ugyanolyan fontos, mint az ügyesség vagy a tudás.

Akkor sem kell csüggedni, ha a jelentkező iskola nem kerül be a műsor első évadába, hiszen a tervek szerint 2014-ben folytatódik a versenysorozat, ahol újabb iskolák kapnak lehetőséget, hogy harcba szálljanak az értékes nyereményekért.
forrás: MTVA
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.