A Disney Csatorna 2013. októberi újdonságai

A Disney Csatorna októberben új fantasy-sorozatot mutat be.


Wolfblood: ÚJ SOROZAT
27-én 10:00-kor

Tinédzsernek lenni alapvetően nem egyszerű. Farkasvérű tinédzsernek lenni azonban még ennél is bonyolultabb. A 14 éves Maddy szereti különleges adottságával járó képességeit, szeret gyorsabb, erősebb és kecsesebb lenni, de utálja, hogy emiatt titkolóznia kell. A farkasvérűek évszázadok óta élnek az emberek között, ám titkolják kifinomult érzékeiket és különleges képességeiket, így legtöbbjük egyszerűen elvegyül a hétköznapi emberek között. Csakúgy, mint a tinédzser Maddy és szülei, akik az egyedüli farkasvérűek a környékükön. A helyzet azonban teljesen megváltozik, amikor egy új srác érkezik az iskolába.


Nagy sztorik hete: ÖSSZEÁLLÍTÁS
21. és 25. között 16:00-tól

Beköszöntött a hűvös, esős őszi idő, de a Disney Csatornán továbbra sincs hiány jókedvből és izgalomból. Kedvenc sorozataid szereplői ugyan visszatértek az iskolapadba, de a suliban is nagy kalandok várják őket, és még utazni is marad idejük. Ezen a héten sem maradhatnak el a családi kalamajkák, a hihetetlen táncok és persze a kínos helyzetek.

Jessie korántsem unalmas hétköznapjai folytatódnak: Luke viselkedése nem változik, ezért Jessie segítséget kap, méghozzá egy kutya személyében. Nem marad el az ünneplés sem, ugyanis főhősünk Zuri örökbefogadásának évfordulójára szervez egy hatalmas partit, aki a következő héten igazi hőssé válik. A család Balira indul nyaralni, ám a repülővel problémák adódnak és Jessie veszi át az irányítást gép fölött.

Bár a Zsenipalánták szereplőinek általában nem okoz gondot a tanulás, néha még velük is előfordul, hogy nem készülnek az órákra, mint például Chyna, aki ennek ellenére mégis ötöst kap a dolgozatára. Azonban nem csak az ő módszerei furcsák, ha a tanulásról van szó, a Varázslók a Waverly helyből szereplői, Alex és Harper agyat cserélnek egy dolgozat miatt, és egy iskolai előadáson is jókora galibába keverednek.

Szerencsére akad, akinek még nem kell az iskolások gondjaival törődnie: Charlie az első napjait tölti az óvodában, ami nem kis változás életében. A héten a Sok sikert, Charlie! szereplői Chicagóba is elutaznak, hogy meglátogassák nénikéjüket. Az utazás azonban érdekes találkozásokat tartogat, összefutnak például az Indul a risza! sztárjaival, akiknél egy pillanatra sincs leállás, ha a táncról van szó. Rocky Logant tanítja táncolni és rájönnek, milyen sok közös van bennük. CeCe a héten hatalmas bajba sodorja magát, amikor összekeni Georgia menyasszonyi ruháját. Ezen a héten ráadásul nemcsak Jessie ment életet, hanem Rocky is igazi hősnővé válik.

forrás: Disney
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.