Bravo Girl 2013/5.

Megjelent a Bravo Girl 2013. október–novemberi száma! Már kapható az újságosoknál, az ára 535 Ft / 10,60 LEI / 3,06 € / 285 DIN.

A tartalomból

LEGYÉL LÉLEKFIRKÁSZ!
Telefonálás közben szíveket, virágokat rajzolgatsz? Állatokkal díszítgeted a füzetedet, ha unalmas az óra? A lelked diktál, a kezed firkál: megtudhatod, milyen vagy a szerelemben, hogyan gondolkodsz, mennyire vág az eszed és milyen a temperamentumod. Fejtsd meg az irkafirkák jelentését a legújabb GIRL!-lel!

KONFLIKTUS K.O.
Néha nehéz eldönteni, mi lenne a legmegfelelőbb módja egy konfliktus kezelésének – sok esetben ez a sztároknak sem sikerül. De szerencsére azért akadnak, akik – így, vagy úgy – megoldják a problémát. Mellőzés, jópofizás, megbeszélés, segítségkérés, és ahogyan Beyoncé, Rihanna, Nina és Miley csinálja –  a legújabb GIRL!-ben!

SCHOOL SPECIAL
Már megint csak ülsz a házi fölött, és folyton elkalandoznak a gondolataid? Órákig magolsz, mégsem jut eszedbe egy szó sem a tananyagból? Idén tanulj a 8-as számrendszer szerint – meglátod, sokkal eredményesebb leszel! Kapd elő a legújabb GIRL! kisfüzetét, és minimális energiával maximálisra tuningolhatod a jegyeidet!

POSZTEREK: Az éhezők viadala – Futótűz, Avicii, Selena Gomez
EXTRA AJÁNDÉK: Up&Down – 2 az 1-ben hajgumi és karkötő 3 féle színösszeállításban
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.