A Cartoon Network 2013. novemberi újdonságai

A Cartoon Network novemberben folytatja az élőszereplős sorozatát és leadja a nyári versenye döntőjét!

Gémerek: ÚJ RÉSZEK (14–22.)
17-étől hétvégenként 12.35-kor

Main Content ImageMiután a négy gimis, Wyatt, Lyle, Dante és Angie akartlanul megnyitják egy videojáték portálját, a játék karakterei elkezdenek kiszivárogni a való világba. Az új részekben a probl
émák ott kezdődnek, amikor az iskolai focicsapat kezd el játszani a játékkal, ezzel suli-szerte népszerűvé téve azt. Majd Lyle, aki a bandában mellőzve érzi magát, összefog az egyik életre kelt karakterrel. Később Dante kedvenc gyerekkori mesehőse lép át az e-könyvéből a valós életbe, és derül ki róla, hogy egyáltalán nem az a hős, akinek Dante képzelte.

Cartoon Network Fociakadémia: A döntő: KÜLÖNKIADÁS
9-én 9 órakor

http://www.napiaszonline.hu/pictures/kepek/cartoon_network_fociakademia_lukas_podolskival.jpgAz idén nyáron meghirdetett Cartoon Network Fociakadémia című pályázaton focirajongó gyerekek százai töltötték fel legjobb focis cseleiket a Cartoon Network honlapjára. A közönség és a szakmai zsűri által választott nyertesek 8 európai országból utazhattak Londonba, hogy profi körülmények közt edzhessenek, és mutathassák be kivételes focitudásukat. Lukas Podolski, sztár focista elemezte trükkjeiket, majd hasznos tanácsokkal látta el őket. Végül átnyújtotta nekik a kiérdemelt trófeákat. November 9-én a Cartoon Network Fociakadémia különkiadásában egy interjút láthatunk Lukas Podolskival, és megismerkedhetünk a CN Akadémia győzteseivel.

Az animációs újdonságokról a Rajzfilmövezeten olvashatsz!
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.