IM 2013/11.

Megjelent az IM 2013. novemberi száma! Már kapható az újságosoknál, az ára 495 Ft / 10 LEI / 2,77 € / 255 DIN.

A tartalomból

ŐSROBBANÁS
Most kapaszkodj meg! Akadnak ősök, akiknél ez a téma már nem nagy durranás... Szerinted melyik srác szobájába gyalogoltak be akkor, amikor nem kellett volna? Melyikük csinálta már a szülei ágyában? Ki élt át egy igazi babadrámát? Ki szöktette meg otthonról a szerelmét egy emlékezetes éjszaka reményében? 4 srác, 4 szexsztori a novemberi IM-ben!

SZÖRNY RT.
A show-biznisz gyárként ontja magából a tökéletesnek hitt sztárokat. Ám a futószalagra néha bizony becsusszan egy-két hibás darab... Láttad már Megan Fox hüvelykujját? Feltűnt már Paris Hilton lábmérete? És Josh Hutcherson fura testarányai? Harry Styles virgácsai meg leginkább úgy festenek, mintha egy lányhoz tartoznának! Csekkold az összerakott "sztárszörnyünket" a novemberi IM-ben!

A SULI SZÍVÁS! VAGY MÉGSEM?
Az iskolát sok minden miatt lehet utálni. A rossz tanárok, a gáz osztálytársak, a szekálógép felsősök mind megkeserítik a mindennapokat. Ja, és persze tanulni is kell. Méghozzá egy rakás értelmetlenséget, amelyeknek soha nem veszed majd hasznát – gondolod. De hiába minden, nincs mese: iskolába járni muszáj, ezen nem változtathatsz. Azon viszont igen, hogy milyen a hozzáállásod. Nézd át velünk újra az órarendet, és fedezd fel a tanulás igazi értelmét. Sulitippek a novemberi IM-ben!

EXTRA: Hook Up karkötő 3-féle színben
POSZTEREKEN: Justin Bieber, Joe Jonas, Daft Punk
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.