Maci vs. Fluor 1:0

http://static.sorozatjunkie.hu/wp-content/uploads/2013/09/Menny-a-Pokolba-plak%C3%A1t.jpgFluor Tomin a Menny a Pokolba’ műsorában fogtak ki a plüssfigurák és az állati testrészek.

A Menny a Pokolba’ adásában Fluor Tomi és Müller Attila csapata feszült egymásnak. Habár a kvízkérdésekben jól teljesítettek, végül kikapott a Fluor-csapat. Áramütés, harisnyahúzás és rettenetes vérmedvék a VIVA műsorán.

Bármi megtörténhet a VIVA pokoli műsorában, amelyben gusztustalan bogarakkal, nyálkás kígyókkal, áramütéssel, valamint állatok testrészeivel próbálják megtörni a játékosokat. Azt viszont senki sem gondolta volna, hogy puha plüssfigurák fognak ki a laza énekesen.

„Az, hogy állatok belső szervein csúszkáljak, nekem már egy kicsit sok volt” - reagált csapattársa küzdelmeire Fluor, aki a durvább feladatokat inkább átpasszolta a többieknek. Végül neki sem volt könnyebb dolga, ugyanis úgy kellett megetetnie bekötött szemű társát, hogy közben áramot vezettek bele.„Régebben jártam speedfitnessre, úgyhogy nem volt annyira szokatlan. Inkább kellemetlen volt, mint fájdalmas” - mesélt élményeiről Tomi.

Hasonlóan lehetett ezzel Müller Attila is, hiszen mindketten ugyanúgy teljesítettek. Az igazán nagy meglepetést egyébként Attila a harisnyás feladatban okozta. Olyan gyorsan húzkodta a lábára a harisnyákat, hogy ez ellenfelét el is gondolkoztatta. „Régen balettintézetes voltam” - reagált a felvetésekre a műsorvezető.

http://www.femina.hu/csajvilag/menny_a_pokolba_viva/fluor.jpgA kvíz során aztán Fluorék csapata is feljött. „A 90-es évek retróban vagyok a legjobb, de egyébként bármiben” - összegezte zenei ismereteit az énekes. A plüssmacikat viszont valószínűleg nem ismeri ennyire jól, ugyanis annyira megijedt, amikor belenyúlt a plüssmackókkal teli dobozba, hogy inkább föladta a küzdelmet. „Amikor feltűnt, hogy a többiben csótányok vannak, inkább rábíztam a csapattársaimra a feladatot” - magyarázta az esetet Fluor, akinek így végül veszített a csapata.

Menny a Pokolba’ – hétfőtől csütörtökig 16:00-tól a VIVA Tv műsorán.
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.