A Disney Csatorna 2013. novemberi újdonságai

A Disney csatorna novemberre is számos új résszel készül, valamint bemutatja a világszerte sikeres telenovelláját!

Violetta: ÚJ SOROZAT
11-étől hétköznap 18.05-kor

Violetta Castillo egy tehetséges, elbűvölő tini lány, aki visszatér szülővárosába, Buenos Aires-be, miután néhány évet Európában töltött. Az új, és kezdetben cseppet sem könnyű hétköznapokban hűséges barátokra tesz szert, rátalál az igaz szerelem és a zene iránti rajongás, miközben a felnőtté válás nehézségeivel küzd. Violettát csodálatos hanggal ajándékozta meg a sors, de ő erről mit sem sejt. Tehetségét édesanyjától, a híres musical színésztől örökölte, aki egy tragikus autóbalesetben elhunyt, mikor Violetta még gyerek volt. Édesapja germán, sikeres üzletember, aki bár szigorú és mindentől túlságosan óvja a lányát, nagyon szereti őt; éppen ezért titkolja Violetta előtt édesanyja történetét, mert attól tart, lánya is ugyanarra a sorsra jut. Tovább

Sok sikert, Charlie!: ÚJ RÉSZEK
Charlie és családja visszatér a Disney Csatornára. November 10-én, vasárnap 9:30-korkezdődik a Sok sikert Charlie negyedik és egyben utolsó évada, előtte pedig dupla epizódokkal felelevenítjük, mi történt a családdal. A megszokott izgalmaknak és jókedvnek az új évadban sem lesz hiány, hiszen mint mindig, most is pörögnek az események Duncanéknál. Az egész család depresszióban szenved, ami nem csoda, hisz az előző évad végén óriási szerencsétlenség érte őket.

Összedőlt a számukra oly kedves ház és most kénytelenek egy hotelben lakni. Ki más tudná felvidítani őket, mint az örökké jókedvű a Muppet Show kedvencei? Kermit és a többiek noszogatják Teddy-t, hogy nekilásson végre a felújítási munkálatoknak. Mindent bevetnek az ügy érdekében, még az Álom Ház fülbemászó musical dallamai is felcsendülnek. Mindezek előtt november 4., hétfő és november 8., péntek között minden nap 13:30-kor, visszatekintünk Charlie és családja kalandos mindennapjaiba, és a Sok sikert, Charlie! dupla epizódjaival elevenítjük fel az elmúlt évek sztorijait. Semmiképp se hagyd ki november 10-én, vasárnap, 9:30-kor ezt a különleges évadnyitó epizódot, ahol kiderül, vajon vissza tudnak-e valaha költözni a házukba Charlie-ék.

Zsenipalánták: ÚJ RÉSZEK
30-án 12.40-kor

A harmadik évad első epizódjában a Zsenipalánták új iskolába költöznek, ahova azonban a csodagyerekeknek sem olyan egyszerű a bejutás. Még a különleges zenei tehetséggel megáldott Chyna helye sem biztos az új iskolában, és be kell bizonyítania, hogy ő valóban Zsenipalánta.

November 30-án, szombaton különleges válogatással készül a Disney Csatorna, és a sorozat második és harmadik évadának legjobb részeivel búcsúzik a Webster High School-tól. A harmadik évad elején ugyanis a csodagyerekek új suliba kerülnek, ahol igazgató mindenkit meghallgatásra kötelez, hogy bebizonyítsa, valóban a zseniképzőben a helye. Olive, Fletcher és Angus már mind túljutottak a „vizsgán”, azonban Chyna helyett Lexit tartják igazi zenei tehetségnek. Chyna minden tudását beveti, hogy meggyőzze az igazgatót, hogy téved, és ha zenéről van szó, ő az igazi Zsenipalánta.

forrás: Disney
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.