IM 2013/12.

Megjelent az IM 2013. decemberi száma, ezúttal kétféle címlappal! Már kapható az újságosoknál, az ára 495 Ft / 10 LEI / 2,77 € / 255 DIN.

A tartalomból

KICSIKÉM AKCIÓBAN

A közösségi oldalaknak hála, manapság minden eddiginél több infót begyűjthetünk másokról – akár idegenekről is. Hát még ha egy-egy Facebook-ismerősöd a célpont... Pl. a pasid, aki mostanában mintha gyanúsan viselkedne. Vagy az a helyes srác, akihez sehogyan sem tudsz közel kerülni. Nyomozni király, néha szükséges is, de a netes kémkedéssel mégiscsak vigyázni kell, mert könnyen mániákussá tehet, amivel nemhogy nem segíthetsz a saját helyzeteden, de még azt is elriasztod, aki szeret. Nyomozni tehát lehet, de csak ésszel, mondjuk, a nemzetközi kémcsaj-egyezmény (NKE) pontjainak betartásával. Csekkold a decemberi IM-ben!

CSINI VAGY RIBI?
És amit talán még ennél is jobban szeretne minden lány: tetszeni másoknak. Ám pont azt nézik be sokan, hogy mindezt nem csak a külsővel lehet elérni. Persze az is nagyon fontos, hiszen az első benyomás kialakításában a külsőnek van a legnagyobb szerepe. De akkor mégis mi különbözteti meg már első pillanatban is a szexi lányt attól a csajtól, aki szinte ránézésre is nemi beteg? Mi a gáz azzal, ha Miley Cyrusra vagy Rihannára akarsz hasonlítani? Alarm, a decemberi IM-ben bekapcsoltuk a ribiségradart!

SAVE THE WORD!
Hogyan fordítsd le a környezetvédelem alapszabályait a saját életedre? Miként szeress környezettudatosan? Hogyan kreatívkodj kartonból? Milyen örökzöld beauty- és divattrükköket vess be, hogy azokkal a természetet se rongáld? Tudod egyáltalán szelektálni, mire van valójában szükséged? A legcoolabb környezetvédő tippek 9 oldalon a decemberi IM-ben!

EXTRA: Cool Collection
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.