A Nickelodeon 2013. decemberi újdonságai

A Nickelodeon novemberre két sorozatból ad új részeket és egy új filmet is bemutat!

http://static.tvtropes.org/pmwiki/pub/images/320px-A_Fairly_Odd_Christmas_poster_3190.jpgEgy tündéri karácsony: ÚJ FILM
22-én 15.30-kor

Nincs semmi, amit Timmy Turner jobban szeretne mint a kívánságok teljesítése. Mikor azonban Timmy véletlenül belelöki Télapót az ajándék készítőbe és ezzel minden megváltozik. Télapó amnéziás lesz és azt képzeli ő a Húsvéti Nyuszi, a Karácsony pedig itt van a nyakunkon és Timmynek kell megmentenie! Előtte azonban egy varázslatos és veszélyes utazáson kell részt vennie, hogy meglátogassa Elmert a Főmanót, így tüntetve el a nevét a Rossz gyerekek listájáról! Vajon sikerül túlélnie a kalandot és megmentenie a Karácsonyt, mielőtt túl késő?

Big Time Rush: ÚJ RÉSZEK
2-ától hétköznap 17.10-kor

http://1.bp.blogspot.com/-ygIAim3bdok/UCMZte_gRpI/AAAAAAAACCE/jgZHru1k2H0/s1600/big+time+rush+100.JPGKét hétnyi teljesen új Big Time Rush epizód, köztük a 3. évad utolsó és a 4. évad első részeivel:
  • A srácok kempingezni akarnak, azonban Gustavo elveti az ötletet, mondván veszélyes. Így a csapat felhasználva kapcsolatrendszerét, egy színpadon ver sátrat, a dolgok azonban hamarosan rosszra fordulnak, mert a srácok megpróbálják bemutatni keményfiú képesságeiket.
  • Kendall egy aranyláncot vesz Jo-nak, így jelezve elkötelezettségét felé, azonban Camilla azt hiszi, hogy ő kapta a láncot Logantől. Gustavo eközben kiakasztja az együttes új aranylemezét, Carlos és James pedig eljátszanak a gondolattal, milyen lenne ha lejátszanák…
  • Lucy kiadja bosszúalbumát Kendallról, ami azonnal hatalmas siker lesz! Figyelmet keresve James elterjeszt egy pletykát, mely szerint duettet fog énekelni Cher Lloydal, Carlos pedig rossz sajtót kap miután úgy tűnik egy idős hölgynek udvarol.
  • A srácok hazugságok hálójában találják magukat. Kendallnak vigyáznia kell nehogy Jo észrevegye, hogy Lucy visszatért Palm Woodsba. Logan füllentése a betegségéról, egészségügyi vészhelyzetté változik, miközben Carlos és James azt állítják, hogy a Rocque Record-ot kirabolták.

Az animációs újdonságokat nézd meg a Rajzfilmövezeten!

forrás: Viacom
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.