A Disney Csatorna 2014. februári újdonságai

A Duncan család februártól vadonatúj epizódokkal jelentkezik minden vasárnap a Disney Csatornán.

A Disney Csatorna egyik legnépszerűbb sorozata februártól vadiúj epizódokkal lepi meg a rajongókat, ahol a kalamajkákból garantáltan most sem lesz hiány. A megszokott kedvenceink mellett egy újabb sztárpalánta is feltűnik, Luke Benward a hamarosan debütáló Cloud 9 szépfiúja.

Bob üzletében segédkezve Teddy találkozik Beau-val (Luke Benward), a jóképű rovarirtóval. A két fiatal találkozása valami új kezdetét jelenti, de a dolgok bonyolult fordulatot vesznek, amikor Spencer megjelenik Teddy 18. születésnapján. Eközben Amy próbál megoldani egy régi családi konfliktust, ami miatt megromlott a kapcsolat közte és a húga között. Gabe és Jake pedig eladja Toby egyik fényképét, de bajba kerülnek, amikor a képet egy helyi boltban látják viszont.

Ne maradj le a Sok sikert, Charlie! legújabb részeiről, kapcsolj februárban minden vasárnap 9:30-tól a Disney Csatornára!

Megérkezett Jessie harmadik évada
A csodálatos bébiszitter és a rosszcsont gyerekek története folytatódik

Elérkezett a várva várt Jessie sorozat harmadik évada: február 22-én, szombaton Debby Ryan és a sztárcsemeték újabb vicces kalandokkal térnek vissza a Disney Csatorna képernyőjére.
Már az évadnyitó epizódban kísérteties kalandokba keverednek kedvenceink. Mrs. Chesterfield Halloween partit szervez, de Jessie és a gyerekek nem szívesen látott vendégek. Ezért úgy döntenek, szerveznek maguknak egy saját nagyszabású bulit. A parti azonban most sem zajlik eseménytelenül: szellemek és démonok tűnnek fel a színen. Jessie, Ravi és Zuri azonban igazi bátorságról tesznek tanúbizonyságot, megmentik a lakókat és megmutatják, milyen is egy igazi Halloween buli.

Ne maradj le a sikersorozat harmadik évadának premierjéről, kapcsolj február 22-én, 08.55-től a Disney Csatornára!

forrás: Disney
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.