Végre kiderül, kié a legjobb sulizenekar

Június 3-án végre kiderül, ki lesz a B the First – Kié a legjobb sulizenekar? online tehetségkutató győztese, az izgalmas versenyben tizenhárom csapat küzd azért, hogy elnyerje a címet. A látványos show-n a döntős csapatok mellett olyan sztárfellépők is színpadra lépnek a Pesti Magyar Színházban, mint a ByTheWay vagy az Ivan & The Parazol.

http://kaposvar.amienk.hu/images/230x230/crop/b-the-first-tehetsegkutato-3-ikcukfqu_8sklu0xg.jpg?v=1
A B the First – Kié a legjobb sulizenekar? online tehetségkutató szervezői Magyarország legjobb iskolai zenekarát keresik. Az online tehetségkutató, amelyet a szjger.hu oldal hívott életre, lassan a végéhez közeleg: június 3-án este hatalmas show-val várják az érdeklődőket a Pesti Magyar Színházban, ahol kiderül, kié lesz a legjobb iskolazenekar. A látványos döntőn a nyolc legjobb együttes mellett a ByTheWay, az Ivan & The Parazol, Szabyest és Pély Barna zenekara, a verseny névadója, a B the First is színpadra lép. Pély Barna a zsűri asztalánál is helyet foglal majd, mint zsűrielnök, mellette az ítészek között lesz a VIVA műsorvezetője Iszak Eszti, Hegyi Roli, rádiós műsorvezető és a New-York-i Gabe, aki angolt tanít a szjger.hu oldalon, az ország legnagyobb virtuális gimnáziumában.

A nyertes több ezer ember előtt mutathatja meg, mit tud: felléphet az idei VIVA Comet-en, és a VOLT Fesztiválon is. A részvétel a döntőn ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Aki szeretne ott lenni az eseményen, egy nevet és telefonszámot tartalmazó emailben jelezheti szándékát az info@szjger.hu címen, a válaszban kapott kód jogosít fel a belépésre. Az első 100 regisztráló ajándékot kap, a helyszínen pedig további értékes nyereményeket sorsolnak ki, többek között VIVA Comet jegyeket.

B the First – Kié a legjobb sulizenekar?
Június 3. 18.00-22.00, Pesti Magyar Színház
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.