Nagyszabású nyári roadshow-ra indul az 5 éves Class FM

Az ötödik születésnapját ünneplő Class FM a legmelegebb nyári napokon kapcsol magasabb fordulatszámra. Élő rádióműsorokkal, a legnagyobb sztárokkal és őrületes koncertekkel járja be júniusban, júliusban és augusztusban az országot a leghallgatottabb rádió. 

http://classfm.hu/gyujto/cikkek/624/600x400/qashqai-grafika.jpgSzegeden, Balatonfüreden, Balatonlellén és Debrecenben is élőben szól majd a Morning Show, Abaházi Csabától személyesen lehet kérni a legfrissebb slágereket, Vágó Piros pedig igazán Class Délutánokat garantál a kikapcsolódni vágyóknak. Június 27-én Szegeden, július 11-én Balatonfüreden, augusztus 1-jén Balatonlellén, augusztus 18-án pedig Debrecenben ünnepli együtt óriási bulival a nyarat a hallgatókkal az idén öt éves rádió csapata.

Érdemes lesz ellátogatni a városokba, mert a Class Nyár helyszínein a hazai zenei élet legnépszerűbb előadói adnak koncertet és járatják csúcsra a hangulatot. Fellép a Hooligans, Hien, Kasza Tibi, az R-GO, Vastag Csaba, Tóth Gabi, Király Linda és Király Viktor, Rúzsa Magdi és a Napoleon Boulevard. Az évek óta nagy sikerrel futó országjáráson nem csak Sebestyén Balázsék jelentkeznek élőben a legváltozatosabb helyszínekről, de Abaházi Csaba Kívánságműsora, valamint a Class Délután és Vágó Piros is kitelepül a stábbal, hogy az egész napos szórakozás biztosítva legyen.

http://static.etopark.hu/i/class-fm-hu.jpg„Minden évben nagyon várjuk a Class Nyár rendezvénysorozatot, hiszen számunkra nagy öröm, hogy találkozhatunk a rajongókkal és a hallgatókkal. Ahogy a korábbi években már megszokhatták, most is őrületes programokkal készülünk, és legnagyobb a sztárok lépnek fel: élő bulival kápráztat majd el mindenkit többek között a Hooligans, Rúzsa Magdi és az R-GO.” – mondta Vágó Piros, a Class Délután műsorvezetője. „Az ilyen rendezvények a stáb számára is nagy élmény nyújtanak – mialatt a közönség táncol a színpad előtt, a Class FM csapata a színpad mellett és mögött ugyanolyan jól szórakozik. Idén is óriási bulinak ígérkezik az országjárás, alig várom!” – tette hozzá mosolyogva Abaházi Csaba, a Class Kívánságműsor házigazdája.

Class Nyár 2014
  • Június 27. Szeged
  • Július 11. Balatonfüred
  • Augusztus 1. Balatonlelle
  • Augusztus 18. Debrecen

forrás: RedLemon
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.