A Disney Csatorna 2014. júniusi újdonságai

A Disney csatorna a nyár kezdetével sem hagyja újdonság nélkül nézőit.

Nem én voltam!: ÚJ SOROZAT
21-étől szombaton 10 órakor / ism. 20.30-kor

http://www.disney.hu/disney-csatorna/sites/default/files/local_territories/hu-HU/hero_slides/hu_iddi_brs_gbl.pngA Nem én voltam! egy pörgős tini-vígjáték, ami bemutatja az őrülten vicces ikerpár, Lindy és Logan Watson, na és persze barátaik életét. Hogy mindjárt a közepébe csapjunk, minden rész egy rázós helyzettel kezdődik, ami kapcsán a főszereplők visszagondolva mesélik el, hogyan keveredtek ekkora pácba. Persze Jasmine, Garrett és Delia igazi barátokként az ikrekkel tartanak jóban-rosszban. A testvéri rivalizálás és a sok kalamajka mellett viszont igazán szeretetteljes pillanatoknak is tanúi lehetünk az első évad során. Az  évadnyitó epizód elején az ikrek próbálják megmagyarázni szüleiknek, hogy hova lett a bébiszitterük, Mrs. Klasby. Eközben a nappaliban egy kecske mekeg, kígyó van a kanapé alatt, hab borítja az egész házat, ráadásul valahogy pizza került a plafonra is.

Ha kíváncsi vagy mi történt a srácokkal valójában, akkor ne hagyd ki a fergeteges első epizódot, ami az egész évadot és a nyarat is megalapozza.

Mako Mermaids-hónap: MARATON
2-ától hétköznap 15.10-kor / ism. 19.30-kor

http://images6.fanpop.com/image/photos/33800000/mako-mermaids-poster-mako-mermaids-33872910-789-803.jpgVakáció, napfény, kánikula. Már nem is hiányzik más csupán egy állandó hűsítő program, egy nagy csobbanás a Disney Csatorna tini sellőivel. A Mako Mermaids egy hónapig különleges válogatással várja a rajongókat, amely már az első héten, június 2. hétfő és június 6. péntek között, izgalmas kalandokat tartogat. A júniusi Mako Mermaids hónap első hetében minden hétköznap két epizóddal elevenítjük fel a sellő lányok cseppet sem egyszerű, de annál izgalmasabb életét: Lyla, Sirena és Nixie ugyanis Mako szigetének őrzői, és útjuk során meg kell próbálniuk az emberek között boldogulni.

Az animációs újdonságokat is nézd meg, a Rajzfilmövezeten!

forrás: Disney
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.