Kereskedelmi rádiókban debütál a VIVA Chart Show

Új kezdeményezésnek köszönhetően júniustól több kereskedelmi rádióban hallhatóak a VIVA Chart Show dalai. Az ifjúsági és zenecsatorna egyik legnépszerűbb műsorának rádiós változatában mindig a legfrissebb slágerlista hangzik el. A műsor követi a televíziós formátumot, a rádiós adaptációban is Iszak Eszti konferálja fel a legmenőbb dalokat.

http://vivatv-hu.mtvnimages.com/shows/viva_chart_show_new_281x211.jpg?height=211Kik a legnépszerűbb nemzetközi és helyi előadók? A VIVA TV hivatalos slágerlistájából, a VIVA Chart Show-ból hétről-hétre megtudhatjuk, kik a fiatalok legnagyobb kedvencei. Közel hat éves fennállása óta a VIVA Chart Show a csatorna egyik legnépszerűbb zenei műsorává nőtte ki magát. Az elmúlt negyedévben ez lett a zenetévé második legnézettebb műsora: egyedül a 2014-es VIVA Comet gála közvetítései előzték meg. A csatorna zenei toplistája a VIVA összközönségének 10 százalékát vonzza a képernyők elé adásról-adásra.

Mostantól a slágerlista több regionális kereskedelmi rádióban is hallható. Iszak Eszti így az éterben is hetente megszólal majd, és a VIVA közkedvelt show-jának fontosabb állandó elemei is megmaradnak.

A Chart Show ezen felül újabb extrával is jelentkezik: A VIVA ugyanis megjutalmazza azokat a magyar sztárokat, akik a slágerlista első helyéig jutnak. És hogy mi jár annak a hazai előadónak, aki maga mögé utasítja Aviciit, a One Directiont vagy Rihannát? A szerencsés megkapja az Arany Triangulum díjat a VIVA-tól. A zenetévé show-jának első díjazottja a friss Comet nyertes Király Viktor lett.

A VIVA Chart Show rádiós partnerei

Best FM (Debrecen)
Eger Rádió (Eger)
Ozone FM (Győr, Mosonmagyaróvár, Szekszárd, Baja, Paks, Dunaföldvár, Kiskőrös, Miskolc, Balaton)
All in party rádió (Szeged)
Rádió1 (Pécs)
Sunshine Fm (Nyíregyháza)

VIVA Chart Show minden pénteken 16 órától a VIVA műsorán

forrás: Viacom
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.