Young & Hungry, Emily Osment új sorozata

Emily Osment a többség számára a Hannah Montana-ból lehet ismerős, ahol Lily-t alakította. A Disney sorozat vége óta azonban nem lehetett túl sokat hallani Emily felől, de most rögtön egy főszereppel örvendeztet meg minket, amely nem más, mint az ABC Family Young & Hungry-ja.

A sorozat San Francisco-ban játszódik, ahol Gabi (Emily Osment) és legjobb barátnője Sofia (Aimee Carrero) közös lakáson osztoznak. Gabi nagy álma, hogy híres szakácsnő lehessen, ezért jelentkezik a sikeres üzletember Josh Kaminski-hoz, séfi állásra.

SPOILER
A lánynak egy tapasztalt, díjazott szakáccsal kell megküzdenie az állásért, amit hab könnyedén megkap, mikor Josh megkóstolja Gabi főztjét, így neki ajánlja a posztot (Elliot /Josh asszisztense/ bánatára, aki nem tartja elég tapasztaltnak Gabit). Miután megkapta álmai munkáját, rögtön összebarátkozik Yolanda-val, a házvezetőnővel. Gabi első feladata vacsorát főzni Jost barátnőjének, hogy sikeresen elfogadja a leánykérést. Az estét tökéletesen megszervezte, csak arra nem gondolt senki, hogy Josh barátnője telefonon szakít a férfival. Gabi és főnöke beszélgetni kezdenek kedvcsinálás céljából, ezalatt kiderül mennyi közös van bennük. Végül az éjszakát is együtt töltik, amit mindketten megbánnak, főleg másnap reggel, amikor Jost barátnője bocsánatot kér és végül eljegyzi a nőt. Gabi-ban világossá válik, hogy nincs több keresnivalója a házban, de Josh még mindig neki ajánlja az állást, amit persze meg is tart és szigorúan barátok maradnak.


Összességében egy könnyed, vicces és igazán eredeti vígjátékot kaptunk, amelyet még sokáig szeretnénk látni a képernyőn. Magyar premierről még nincs információ, de szinte biztos, hogy valamelyik RTL csatornán tekinthetjük meg. Reméljük nem várnak addig, mint a jelenleg sikeres Hazug Csajok Társaságával, mit nemrég kezdtek nálunk, míg Amerikában már az 5. évad indult, ezzel a magyar adás jelentős nézőt elvesztett, hisz 3–4 év alatt a rajongók nagy része már felirattal megtekintette a sorozat epizódjait.
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.