Bogi legyőzte Katy Perryt

Nagyot fordult a világ Bogival, amikor év elején jelentkezett az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójába, ahol remekül helyt állt napjaink legrutinosabb előadói között. A fiatal énekesnő nevét megismerte az egész ország, We All című bemutatkozó dala a hazai rádióadók egyik nagy kedvence lett. Bogi most a VIVA TV-től kap díjat, Király Viktor után a fiatal sztár lett a második olyan magyar előadó, aki a megújult VIVA Chart Show slágerlistáján első helyezést ért el.

bogi_eszti_vivachartHa egy magyar előadó maga mögé utasítja a legnagyobb világsztárokat, és első helyezést ér el a megújult VIVA Chart Show-ban, kis szobrocskát kap teljesítményéért a csatornától. Néhány hete Király Viktor volt az első, aki ebben a megtiszteltetésben részesült és átvehette az Arany Triangulumot. Viktor után Bogi lett a második olyan magyar előadó, aki letarolta a mezőnyt: a győri énekesnő nem kisebb világsztárokat utasított maga mögé hazánk népszerű klipes toplistáján, mint Katy Perry, Avicii, vagy éppen Pharrell Williams.

Duettezett már együtt Dobrády Ákossal, és 2014-ben a VIVA Cometen is a legjobb új előadó kategóriájában jelölték Bogit. A We All után napokon belül újabb dallal jelentkezik a fiatal sztár, a Feel So Right a popot vegyíti a countryval, a már megszokottan vidám, „bogis” hangvételben.„Nagyon pozitív visszajelzés, hogy milyen régóta szeretik a We all című dalt, és bevallom, régi álmom teljesül azzal, hogy a VIVA-n látható a videóm. Nagyon boldog voltam a Comet jelölés miatt, a show-n való fellépés pedig hihetetlen élmény volt: olyan hatalmas színpadon énekelhettem, hogy igazi rocksztárnak éreztem magam. A Chart Show díja is óriási megtiszteltetés, néha még el sem hiszem, hogy kevesebb, mint egy év alatt ekkorát változott az életem!” – mondta lelkesen Bogi – „Egy hétig pihentem, a szüleimmel voltam külföldön, jól esett végre lazítani egy picit. Most újra belevetem magam a munkába: friss klipem még a nyár folyamán látható lesz, a lemezem pedig a tervek szerint decemberben jelenik meg” – tette hozzá a fiatal énekesnő.

A VIVA Chart Show-ból hétről-hétre megtudhatjuk, kik a fiatalok legnagyobb kedvencei, és fennállása óta a csatorna egyik legnépszerűbb zenei műsorává nőtte ki magát. Nemrég ráadásul kilépett a tévéképernyőről: a zenecsatorna hivatalos slágerlistája már több kereskedelmi rádióban is megszólal, így Iszak Eszti hangját és a legmenőbb dalokat akár útközben is hallhatják a zenerajongók. A megmérettetés pedig hétről-hétre folytatódik - hamarosan kiderül, ki lesz a következő hazai előadó, aki megkapja az Arany Triangulumot.

VIVA Chart Show minden pénteken 16 órától a VIVA műsorán

forrás: Viacom
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.