Mozivászonra kerül Max Steel

A Mattel 1997-ben alkotta meg híres figuráját, Max Steel-t. A filmből készült 3 sorozat és több képregény, jövőre pedig érkezik az egész estés élőszereplős film.

A film története valószínűleg a 2013-as sorozaton alapul. Ebben a főhős, Max McGrath az N-Tek nevű szervezet egyik kísérletébe majdnem belehal, ám Steel, a földönkívüli megmenti az életét. Steel segítségével Max hatalmas turbóerő birtokosa lett, amit igyekszik a jó ügy érdekében használni.

A filmet még 2009-ben jelentették be, amikor a Paramount Pictures megvette a jogokat a Matteltől. A film tervei a 2013-as sorozat miatt el lettek halasztva, majd lejártak a Paramount Pictures jogai, eztután a Mattel a Dolphin Entertainmenttel szerződött le a film készítésére. A főszerepet eredetileg Taylor Lautner játszotta volna, aki a Stretch Armstrong film miatt elhagyta projektet (később ezt a filmtervet törölték), helyére pedig Ben Winchell került. Mellette még feltűnik a filmben Maria Bello, Mike Doyle és Andy Garcia is.

A filmet Stewart Hendler rendezi, forgatókönyvírója pedig Christopher Yost, aki a Thor: Sötét világ mellett több rajzfilmsorozat gyártásában is részt vett (A Tini Nindzsa Teknőcök új kalandjai, X-Men: Evolúció, Fantasztikus Négyes, X-Men: Az újrakezdés stb.). A filmnek még nincs pontos premierje, de valamikor 2015-ben várható.
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.