Popcorn Csajok 2014/2.

Megjelent a Popcorn Csajok idei második száma! Már kapható az újságárusoknál, az ára: 450 Ft / 2,65 € / 265 DIN / 10,3 LEI

Tartalomból

Jorge Blanco exkluzív interjú
Szereted a Violettát? Akkor semmi esély arra, hogy ezt kihagyd, hisz Jorge mesél a sorozatbeli karakteréről, Leon-ról, a többi színésszel való kapcsolatáról és pár kulisszatitkot is elárul, az ősszel nálunk is induló 2.évadból.

Érdekességek
Tudj meg 15 érdekes tényt Paul Wesley-ről, vagy épp 8-at a Hazug Csajok Társaságáról, olyanokat is, melyekről fogalmad sem volt. És ne hagyd ki a további tényeket a Wolfblood két főszereplőjéről, Bobby Lockwood-ról és Aimee Kelly-ről sem.

Donald Kacsa 80 éves
A kor nem fog a klasszikus szereplőn. Tudd meg, hogy lett világsztár Donald. Például, tudod, mikor került először képernyőre? Vagy, hogy mi a neve unokaöccseinek franciául, hollandul, dánul, lengyelül, finnül, németül, olaszul, vagy más nyelven? Ha nem, a választ megtalálod a magazinban seregnyi más információ mellett.

Egyéb: Robert Pattinson, teszt, Kalandra fel!: Rebecca Sugar intrjú, napozási tanácsok, fürdőruha-ötletek

Poszterek: Jorge Blanco, Austin & Ally, Indul a Risza!, Alkonyat, Sherlock, Hawaii Five-O, Odaát, Hazug Csajok Társasága
Autogramkártyák: Demi Lovato, Taylor Swift, Vanessa Hudgens, Taylor Lautner
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.