RandomMarci is csatlakozik a 444 Yolo világhoz

Fiatalok ezrei indulnak a nyár egyik legmenőbb bulijára, a Balaton Soundra, amelyre már hetek óta elfogytak a belépőjegyek. Lesznek köztük olyanok is, akiknek ez életük első fesztiválja, és ezt szeretnék mindenkinek megmutatni: a 444.hu valóságshow-ja, a Yolo Világ 16 és 20 év közötti fiatalokkal támad a Balatonra és a netezőkre. Almási Kitti pszichológus a műsorban szereplő kihívásokra hívta fel a figyelmet, a VIVA műsorvezetője, RandomMarci szerint pedig csak a legmerészebb karakter nyerhet.

A 444.hu különleges realityvel készül a nyári szezonra. Hat 16 és 20 év közötti játékost juttatnak el a Balaton Soundra, akiknek be kell bizonyítaniuk a nézőknek, hogy ők a legmenőbbek: fesztiválriporterként kell helytállniuk, feladatokat kell megoldaniuk, és mindent dokumentálniuk kell, ami történik velük. Mint minden valóságshow-ban, itt is a nézők szavazati döntenek, aki a legkevesebbet kapja, az megy haza.

Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus szerint sokan önbizalmuk teljében néznek a kihívás elé, ám a szakember szerint ez a magabiztosság pillanatok alatt porba hullhat. „A szorongás, amely az emberre irányuló figyelemből adódik, egy ideig fokozza a teljesítményt, egy ponton túl azonban annak romlásához vezethet. Egyéni, hogy ez a pont mikor jön el, mennyire bírják a fiatalok a rájuk szegeződő figyelmet, és mennyire tudják jól elvégezni a nekik szánt feladatokat. Itt megfigyelhetünk egy spirál jelenséget: ha valaki az elején sok pozitív visszajelzést kap, akkor az serkentőleg hat a továbbiakban, azonban a negatív kritikára mindig erősebb a reakció, mint a pozitívra, így ez teljesen összetörheti az embert. Különös tekintettel arra, hogy a Yolo Világ esetében fiatalokról van szó, akik gyakran rosszul mérik fel, hogy mennyire jó a stressztűrő képességük, így egy magabiztosnak tűnő srác alól pillanatok alatt kicsúszhat a talaj.” – árulta el a szakértő, aki azt is hozzátette, már a bemutatkozó videókban is jól látszik, hogy a tinik élen járnak abban, hogy másokat zavarba hozzanak.

„Azt gondolom, a kiválasztott hat fiatal jól tud majd teljesíteni a feladatokban, főleg ha zavarba kell hozni másokat. Ha valaki igazán tehetséges, sokat nyerhet ebből a játékból, hiszen keveseknek adatik meg a lehetőség, hogy ilyen fiatalon megmutathassák magukat. Azonban egyelőre úgy látom, hogy a jelentkezők inkább bulinak fogják fel a műsort” – mondta el Almási Kitti, aki azt is hozzátette, véleménye szerint a műsor nem csak a tinik, hanem a szülők számára is érdekes lehet, hiszen sokat megtudhatunk majd belőle erről a korosztályról.

A valóságshow-t a VIVA műsorvezetője, RandomMarci is végigköveti majd, az ő feladata lesz, hogy a kieső versenyzőket kikísérje a fesztiválról, megbeszélje velük, hogy mi lehetett a baj, miért nem kedvelte őket a közönség. Marci nagyon készül már a Balaton Soundra, sőt az is elárulta, ki győzte meg a bemutatkozás során a legjobban.

„Úgy gondolom, hogy a Yolo Világ szereplőinél nem lesz gond a lámpalázzal. Szerintem az nyeri majd a műsort, aki elég bevállalós, aki minden őrültségben, buliban benne van. A castingvideók alapján lesznek nagyon különleges arcok, aki a legjobban tetszett, Yolo Szesze volt, ő egyből nagyon komolyan oltotta a 444.hu stábját - szerintem ilyen karakterekre van szükség a műsorban, nekem elsőre ő adta el magát a legjobban.” - mondta el RandomMarci. „Készülök persze arra is, hogy meg tudjam majd kicsit vigasztalni a kiesőket, próbálom beleélni magam az ő helyzetükbe.” – tette hozzá a VIVA népszerű fiatal műsorvezetője.

Yolo Világ július 10-től a 444.hu-n és RandomMarcival a VIVA-n! További infó

forrás: Viacom
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.