A szuperdögös Nicki Minaj is fellép az MTV VMA-n

Jelölték már Grammy-díjra, szerepelt együtt Cameron Diazzal – Nicki Minaj nem csak a divatlapok és a rádiócsatornák kedvencévé vált az elmúlt években, de kemény rajongói bázist is felépített magának. A világ egyik legismertebb popsijával rendelkező énekesnő 2014. augusztus 24-én élőben lép majd fel az MTV VMA-n, ahol először adja elő Anaconda című újdonságát.

Nicki Minaj nem ismeretlen a Video Music Awards közönségének, a sztár 2010-ben és 2012-ben is élőben lépett fel a tévécsatorna gáláján. Emellett pedig két ízben is nyertesként hagyta el a díjátadót, bizonyítva, hogy a női rappereknek igenis van létjogosultsága Hollywoodban. A szexi Nicki nem csupán extravagáns stílusával, formás fenekével és szókimondó dalaival hódít, nemrégiben színésznőként is bemutatkozott: Cameron Diazzal és a szupermodell Kate Uptonnal játszott együtt A csajok bosszúja című amerikai vígjátékban. Az MTV gáláján vadiúj dalát, az Anaconda-t adja elő élőben.

http://cdn.urbanislandz.com/wp-content/uploads/2014/04/Nicki-Minaj-2015.jpg?b1aaeaAugusztus 24-én ismét a legnagyobb zenei sztároké a terep, a 2014-es MTV VMA első díjazottja, Beyoncé mellett olyan hírességek lépnek majd színpadra, mint a Maroon 5, a 5 Seconds of Summer, Usher, és Ariana Grande. Az egyes kategóriákban a szavazás még mindig tart, a rajongók a vma.MTV.com weboldalon voksolhatnak kedvenceikre.

forrás: Viacom
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.