Búcsúzik a Duncan család

2010-ben indította útjára a Disney a népszerű Sok sikert, Charlie! c. sorozatát, mely 4 évadot, azaz 97 epizódot ért meg. Augusztusban a magyar nézők is láthatják, hogyan végződik a történet, de addig is ismételjük át, mi történt eddig!

A sorozat főszereplője Teddy, aki kishúgának, Charlie-nak készít videónaplót a családi, szerelmi és baráti életről, ezzel is segítve testvérét. A szülők: Amy és Bob négy gyerekkel élik mindennapjaikat: PJ, Gabe Teddy és Charlie. Az első két évad után a csatorna egy különleges karácsonyi filmmel lepte meg a rajongókat, itt ugyanis nagy fordulat következett be: érkezik az ötödik baba. A 3. évad két részre oszlott: az első fele Amy terhességéről szólt, majd az évad felében már meg is érkezett az új kis jövevény: Toby (érdekesség, hogy minden gyerek születése elég különös módon történt, amiről fényképek is készültek, híven a család szeleburdiságához).

Az évad végén a Duncan-házat termeszek lepték el, teljesen lakhatatlanná vált, a család egy hotelbe kényszerült. A 4. évadot ott kezdték el, ahol az előzőt abbahagyták: a szállodában. Duncanék élete rendeződik, hála a biztosításnak és a ház újjáépítésének. Ezután a történet inkább Teddy életére koncentrál, ugyanis főiskolára készül. Az utolsó részekben a lány rendbe teszi lezáratlan dolgait (lásd: Spencer), elbúcsúzik szeretteitől és ami a legfontosabb: leforgatja az utolsó videónaplót, hogy elindulhasson a nagybetűs életbe.

Ne hagyd ki a Sok sikert, Charlie! egy órás fináléját augusztus 24-én, vasárnap 9.30-tól, csak a Disney Csatornán!
Previous
Next Post »

1 megjegyzés:

Click here for megjegyzés
Névtelen
admin
2014. augusztus 13. 14:43 ×

Ha érdekel valakit, itt az utolsó rész ajánlója:

https://www.youtube.com/watch?v=U4RXE6a7qzU

Congrats bro Névtelen you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.