Kínos hétvége a VIVA TV-n

Jenna, a kissé szerencsétlen, de nagyon szerethető tinilány a Kínos című sorozat első három évadában vért izzadva, de átvészelte a gimnáziumot. Összejött a suli legmenőbb srácával, más lányokkal rivalizált, szerelmi háromszögbe keveredett, de olyan stílusosan és humorosan tette mindezt, hogy a sorozat nem csak a kritikusok, de a nézők igazi kedvencévé nőtte ki magát. A VIVA most egy teljes hétvégén keresztül vetíti majd a Kínost, így azok is újranézhetik a széria 3. évadát, akik eddig lemaradtak Jenna kínos kalandjairól.

http://www.mediatar.ma.hu/mediapark-portal/webimage/1/0/4/3/3/9/wimage/kinos_jenna.jpgJennából és a srácokból sosem elég! Éppen ezért Kínos Maratont tartanak a VIVA-n, ahol újranézhető az egész 3. évad, egyetlen hétvége alatt. Jenna rivalizálásba kezd egy másik lánnyal, beiratkozik kreatív írás szakra, hogy jóképű entellektüelekkel ismerkedjen, és összetűzésbe keveredik az „ázsiai maffiával”. A Kínos hősnője arcpirító iróniával támad a harmadik évadban is, a VIVA TV nézői pedig feleleveníthetik a látottakat. Augusztus 23-án, szombaton 10/11EET-től 12 epizódot, egy nappal később pedig 12/13EET órától 8 epizódot kísérhetnek figyelemmel egyhuzamban a rajongók.

Ráadásképpen a folytatásra sem kell sokat várni, hiszen jön a félreértésekre és ciki helyzetekre alapozó, több díjra jelölt sorozat 4. évada is – az új részekben megcsalás, túlzott szülői szigor és egy egészen új környezet várja a Kínos kedvelőit.

Hogy a suli menő sráca, Matty és a végtelenül esetlen Jenna végül tényleg egymásra talál-e, kiderül szeptember 3-tól a VIVA műsorán, minden hétköznap, 21.30/22.30EET-től.
Previous
Next Post »