Közönségszavazás az MTV EMA legjobb pillanatairól

Az MTV EMA 20. évfordulója alkalmából a rajongók kiválaszthatják, melyek voltak a kedvenc pillanataik a díjkiosztó gála eddigi története során. 

http://www.original-t.co.uk/blog/wp-content/uploads/2014/10/YiOwtdR.pngAz MTV már összeállította saját Top 20-as listáját, amelyen olyan népszerű sztárok emlékezetes színpadi pillanatai szerepelnek, mint Katy Perry, Beyoncé, Rihanna vagy éppen Madonna.

Az EMA 20. születésnapját ünnepli idén, amelynek kapcsán az MTV összeválogatta a díjátadó történelmének 20 legjobb pillanatát. Október 21-ig a népszerű zenei díjkiosztó rajongói is leadhatják szavazataikat a top20.mtvema.com-on és megváltoztathatják a legjobb pillanatok sorrendjét. Ez alapján az MTV újravágja majd a videót és november 3-án egy különleges visszaszámlálás keretében derül majd ki, hogy végül milyen sorrendet állítottak fel a nézők.

A leglelkesebb rajongók már leadták szavazataikat: az egyik legnépszerűbb pillanat eddig Lady Gaga 2011-es szuperprodukciója, amikor az extrém énekesnő a Hold tetején állva, különleges megvilágításban énekelt. Jól teljesít Katy Perry, aki 2008-ban egy óriási hámozott banánon ücsörgött, és Rihanna, az ’Only Girl’ 2010-es előadása közben. A rajongók körében Miley Cyrus tavalyi megnyilvánulása is rendkívül népszerű, amikor díjának átvétele után, az amszterdami gálán azonnal rágyújtott egy „vicces cigire”.

Emlékezetes maradt Beyoncé fellépése is, amikor a szexi énekesnő 2009-ben vérvörös ruhában, valamint hasonló színű harisnyakötőben és selyemkesztyűben énekelt. A régebbi időket Madonna idézi fel, aki magassarkú csizmában és lila tornadresszben adta elő a ’Hung Up’-ot. A rajongók ezen kívül olyan sztárok színpadi jeleneteire is leadhatják a szavazataikat, mint Robbie Williams, Justin Timberlake, Snoop Dog, Amy Winehouse vagy éppen PSY.

forrás: Viacom
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.