Nicki Minaj az MTV EMA házigazdája

Kiderült, hogy ki vezeti a 2014-es MTV EMA-t! A gálán négy díjra is esélyes hip-hop királynő, Nicki Minaj lesz november 9-én a show háziasszonya a glasgow-i Hydro arénában. Az énekesnő e megtisztelő feladattal olyan hírességek nyomába lép, mint a texasi szépség: Selena Gomez, a német szupermodell: Heidi Klum, vagy éppen az intergalaktikus MC és partyrocker: Redfoo.

http://mtv-hu.mtvnimages.com/flipbook/niki-minaj-ema-host-640.jpg?width=640&height=360

Nicki Minaj, a világ egyik legismertebb hátsójával rendelkező világsztár vezeti az MTV EMA glasgow-i gáláját. A dögös énekesnő nem csak a divatlapok és a rádiócsatornák kedvencévé vált az elmúlt években, de kemény rajongói bázist is felépített magának. „Nagyon izgatott vagyok az MTV EMA díjátadó miatt, ráadásul duplán, hiszen nemcsak fellépő leszek, hanem nekem jutott az a megtisztelő feladat is, hogy a gála házigazdája legyek.” – mondta Nicki, aki extravagáns stílusával, formás fenekével és szókimondó dalaival is hódít.

A hip-hop királynőt az idei MTV EMA-n négy kategóriában jelölték: a legjobb a női előadó, a legjobb hip-hop énekes, a legnagyobb rajongó táborral bíró sztár és a legszexibb énekesnő címre is esélyes. A szépszámú jelölés nem meglepő, hiszen az énekesnőnek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Fly, a Turn Me On, a Beauty and the Beast, vagy az Anakonda. A sztár karrierje során olyan világhírű előadókkal dolgozott együtt, mint Rihanna, Eminem, Kenya West, vagy épp Justin Bieber.

http://bulistar.hu/pictures/mtv-ema-2014logo.jpgAz MTV EMA-t november 9-én, vasárnap este rendezik meg a glasgow-i Hydro arénában.. A jelöltek között olyan előadók foglalnak helyet, mint a dögös Katy Perry, a szőke bombázó Taylor Swift, a hip-hop királynő Iggy Azalea, a Nickelodeon gyönyörű sztárja, Ariana Grande, a rapisten Eminem, a Happy előadója Pharell Williams, vagy a tinibálvány One Direction. Szavazni az egyes kategóriákban az mtvema.com oldalon lehet, egészen november 8-án, szombat 23.59/vasárnap 0.59EET-ig.

forrás: Viacom
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.