A Disney Csatorna 2014. decemberi újdonságai

A Disney Csatorna decemberben két különkiadás mellett új sorozatot indít.


Jessie: ÚJ KÜLÖNKIADÁSOK
8-án 6:50-kor és 8:05-kor

A Disney Csatorna egyik legnépszerűbb sorozata a decemberi hónapban különleges epizódokkal várja a rajongókat. A 6:50-kor kezdődő karácsonyi különkiadásban Jessie találkozik Teddyvel, a Sok sikert, Charlie! főszereplőjével, valamint 8:05-kor nem mindennapi hírességet köszönthetünk a vendégszereplők között: az Amerikai Egyesült Államok First Lady-jét, Michele Obamát.


Binny és a szellem: ÚJ SOROZAT
13-án 10:00-kor, majd 14-étől vasárnaponként 10:00-kor

Binny nemrégiben átköltözött szüleivel Berlinbe, egy régi házba. Azonban hamar kiderül, hogy van egy tizennégy éves lakótársa is, akire sosem vágyott. Melchior régi nemesi családba született 1899-ben, és sejtelme sincs róla, hogy szellem lett belőle a családi birtokon. Ha Binny meg akar szabadulni a hívatlan vendégtől, fel kell tárnia Melchior segítségével a nemzetség titkát.


Ünnepek teljes erőbedobással: ÖSSZEÁLLÍTÁS
6-ától 27-éig

Minden napra jut valamilyen különkiadás. A csatornával karácsonyozik többek között Az eb és a web, Austin & Ally, Liv és Maddie, a Nem én voltam, a Zsenipalánták, a Királyi páros és még sokan mások. Az ünnepek alatt olyan klasszikus Disney-mesékkel is megörvendeztetik a rajongókat, mint a Kis hableány [dec. 6., szombat, 16:10], Hamupipőke [dec. 21., vasárnap, 16:10] vagy a Pocahontas [dec. 27., szombat, 16:10].

forrás: Disney
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.