Az M2 2014. novemberi újdonságai

Az országos gyerektévé novemberre is rengeteg újdonsággal készül.

TudáscseppekÚJ SOROZAT
3-ától hétköznap elszórtan

Miért gömb alakú a szappanbuborék? Hogyan néznek ki a hangok? – magyar, tudományos ismeretterjesztő sorozat gyerekeknek.

Állati suli: ÚJ RÉSZEK
9-étől hétvégén 16.15 körül

Két felejthetetlen hét, 9 állatimádó gyerek és 51 etetnivaló éhes száj. De vajon az Állat suli meg tudja tanítani a gyerekeknek, hogyan legyenek felelősségteljes gazdik? És utána sikerül meggyőzni szüleiket, hogy saját kedvencet kapjanak? Sorozatunkból kiderül, egy percet se hagyjatok ki!

Tini boszorkány: ÚJ FILM
15-én 14.25-kor

Louise nem tartozik az iskola népszerű diákjai közé. Amikor rájön, hogy a szálemi boszorkányok leszármazottja, úgy érzi, különleges hatalma van. Először az ellenségeinek vág vissza, majd harcba indul az iskola legnépszerűbb fiújának szívéért.

Állati kölykökÚJ SOROZAT
20-ától hétköznap 12.35-kor

Sorozatunk főszereplői újszülött, árva vagy épp sérült állatkölykök, akinek mind különleges gondoskodásra van szükségük Szerte a világban számos rezervátum, állatkert és menhely küzd nap mint nap azért, hogy életben maradhassanak. A veszélyeztetett fajok megóvását egyre több sikeres program is segíti. A vadonból megmentett állatok pedig biztató jövő elé tekinthetnek.

Kattints és nézd meg az M2 animációs novemberi újdonságait is!

forrás: MTVA
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.