Tóth Andi nyerte a 2014-es X-Faktort!

Vasárnap véget ért a magyar X-Faktor idei, immár ötödik évada. A szériát egy kétnapos finálé hétvége zárta, amely az X-Faktor nappal lett teljes.

Szombaton négy versenyző állt a mentorok elé a végső győzelemért harcolva: Nagy Ricsi, Benji, Tóth Andi és Horányi Juli. A négy mentor már nem szólt bele a verseny állásába, teljes mértékben a nézők döntöttek, ők pedig Nagy Ricsire adták a legkevesebb voksot, így épphogy lemaradt a dobogóról.


Vasárnap hagyományosan délután 1 órától kezdődött az X-Faktor nap tele interjúkkal, beszélgetésekkel, visszatekintésekkel a válogatókra és persze sok-sok kulisszatitokkal. A műsor folyamán több alkalommal mutattak állást a szavazásról fantomképekkel, ám sosem tudtuk meg, hogy kik is álltak az egyes helyeken.

Este 7 órától vette kezdetét a végső megmérettetés az utolsó három versenyzővel. Először mindenki azt a dalt énekelte, amellyel a válogatóra érkezett, majd előadtak egy-egy karácsonyi számot. A műsorvezető, Istenes Bence ezek után megállította a szavazást és az akkor legkevesebb szavazatot birtokló Benji kapta a képzeletbeli bronzérmet. Extra produkcióként fellépett Vastag Csaba, az első évad győztese; Danics Dóra, aki tavaly aratta a legnagyobb sikert és a tizenkét idei döntős is újra színpadra lépett egy utolsó, közös dallal. Andi és Juli kedvenc élő show-s számukkal rukkoltak elő, mielőtt mindketten elénekelték volna a győztes dalát.

Az összes produkció lezajlása után a két finalista és mentoraik feszülten várták a végső pillanatot, kis hatásszünet után megtudtuk, hogy Tóth Andi lett az idei széria befutója. Szabó Zsófi a műsor után az AfterX-ben faggatta ki a fiatal énekesnőt, aki örömében alig tudott szóhoz jutni.

Gratulálunk Andinak és a műsor rajongói ne csüggedjenek, hisz jövőre indul a 6. évad, amelyre már most lehet jelentkezni.
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.