Magyarországra érkezik Violetta!

A világ számos országában hatalmas sikert arató Violetta című tini-telenovella 2015-ben már a második turnéjára indul, amellyel végleg lezárják a sorozatot.

Már leforgatták a Violetta utolsó részeit, amelyeket februárban sugároz majd a Disney Csatorna Latin-Amerika. Szerencsére hazánkban még több, mint egy év hátra van és nemrég hatalmas hírről értesültünk...

Kezdjük ott, hogy 2013 közepétől 2014 elejéig tartott a szereplők első turnéja az "En Vivo", magyarosan "A Koncert" az első és második évad dalainak válogatásával. Idén májusban debütált számos országban (köztünk Magyarországon is) a Backstage Pass (magyarul: Violetta: A Koncert) c. film, amely a Milánói állomást vetíti le teljes hosszában kiegészítve kulisszák mögötti jelenetekkel és titkokkal. A film szeptemberben DVD-n is megjelent.


Nyáron jelentek meg az első képek, miszerint a sorozat vége után újabb turné várható, két hete pedig a magyar Disney Csatorna is bejelentette: a Budapest Arénában is megtekinthetjük kedvenceinket 2015. augusztus 29-én. Jegyek már kaphatóak, sok szektor már be is telt, így érdemes sietni.

Az árak 9 900 Ft-tól 169 900 Ft-ig terjednek és itt rendelhettek. Frissítés: lesz még egy koncert Budapesten!
Previous
Next Post »

1 megjegyzés:

Click here for megjegyzés
2015. augusztus 29. 13:55 ×

meik ado közvetiti a koncertet?

Congrats bro pal-szabo patrik you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.