A Disney Csatorna 2015. márciusi újdonságai

A Disney Csatorna rengeteg élőszereplős premierrel készül márciusra. A csatorna márciusi animációs újdongásairól a Rajzfilmövezeten lehet tájékozódni.


Hank Zipzer: ÚJ SOROZAT
14-étől hétvégén 10.30/11.30EET-kor / ism. 14/15EET órakor

A tizenkét éves Hank Zipzer arra vágyik, hogy az agya ugyanúgy működjön, mint a többieké, ne térjen ki, legyen normális, átlagos. De minél jobban igyekszik, annál inkább az ellenkezője történik. Hank okos, találékony, kreatív és vicces, egy szóval különleges. Tanulási nehézsége különleges világszemléletet biztosít neki, melynek köszönhetően úgy képes megoldani a problémákat, ahogy senki más. Tanárai viszont ezt nem mindig értékelik…


Austin és Ally: ÚJ RÉSZEK
29-étől vasárnap 10.55/11.55EET-kor / ism. 18.50/19.50EET-kor

A hosszú távollét után a baráti kör újra összejön. Austinból ismert popsztár lett, de Ally sem rest. Austin számára ír szövegeket, emellett saját zenei karrierjét indítja. Amikor utoljára láttuk Austin-t, éppen turnéra készült, most pedig épp a turné végénél találkozunk vele újra, és belecsöppenünk Austin és Ally drámájába. Az évad premier epizódjában Ally, miután kihagyta Austin turnéjának legtöbb állomását, végül eldönti, hogy elmegy Portlandbe az utolsó koncertre. A lány épp időben ér oda, mégis őrlődik aközött, hogy továbbra is saját dalait írja, vagy inkább csatlakozzon legjobb barátaihoz Austin turnéján.

Esti mesék: ÚJ FILM
21-én 16/17EET órakor

Egy hotel mindenesének az élete teljesen megváltozik , amikor azok a mesék, amelyet lefekvéskor unokahúgának, unokaöccsének mesél valóra válnak. Főszereplők: Adam Sandler, és Courtney Cox


BűbájÚJ FILM
28-án 16/17EET órakor

Giselle-t, a szépséges hercegnőt a gonosz királynő száműzi a varázslatos, dalokkal teli rajzfilmvilágból. Ennek következményeként a lány a mai, modern Amerikában találja magát. Giselle először elborzad New York-tól, melyben feje tetejére állnak a mesevilágban ismert tételek. Azután találkozik Roberttel, a válóperes ügyvéddel, aki kisegíti a bajból, és akibe lassan, de biztosan beleszeret. Igaz, hazájában már eljegyezte őt Edward herceg. A dolgok összekavarodnak, amikor megjelenik a herceg, ráadásul a gonosz királynő is New York-ba érkezik, hogy a hercegnő életére törjön.

A Disney Csatorna márciusi műsora innen tölthető le.

forrás: Disney
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.