Add Friend – Dalszövegíró verseny

Áprilisban indult el a Disney Csatorna és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Add Friend kampánya. Ennek keretein belül április 20-án a 6-18 éves korosztálynak szóló dalszövegíró pályázat vette kezdetét. A verseny fődíjasa az értékes nyereményen kívül egy különleges élménnyel is gazdagodik: alkotását egy népszerű hazai előadó zenésíti meg!


A Disney Csatorna és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a pályázat segítségével szeretné aktivizálni az általános iskolás és középiskolás korosztályt – a feladat az, hogy írjanak dalszöveget az online zaklatás témakörében. Arra kell koncentrálni, hogy a pályázó milyen módokat tud elképzelni a különböző internetes felületeken (közösségi média, fórumok, chat stb.) előforduló zaklatások, bántó szándékú negatív megnyilvánulások, kommentek ellen. Milyen események hatására válhat a gyűlölködő személy jó baráttá? Inspiráció az addfriend.disney.hu/gyulolkodes-elleni-szabalyok oldalon olvasható.

A pályázat időtartama: 2015. április 20. – 2015. május 20.

A kategóriánkénti legfontosabb formai követelmények:

6–9 éves korosztály minimum: 4 sor + 1 refrén
10–13 éves korosztály minimum: 8 sor + 1 refrén
14–18 éves korosztály minimum: 12 sor + 1 refrén

A dalszövegeket az addfriend@merlin.hu e-mail-címre kell küldeni! (Az e-mail tárgyában fel kell tüntetni a korcsoportot.)

A fődíj egy PlayStation® 4 videojáték-konzol Disney Infinity 2.0 videojátékkal, és ez még nem minden! A legeredetibb és formai szempontból legmegfelelőbb dalszöveget egy népszerű hazai előadó fogja megzenésíteni és előadni.

A részletes formai követelmények, illetve a pályázat további részletei az addfriend.disney.hu/verseny weboldalon olvashatóak.
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.