Mozis premierek áprilisban

Hamarosan már áprilist írunk és a tavasz második hónapja csupa remek filmet tartogat számunkra.

Keleti nyugalom: A második Marigold Hotel (12)
Bemutató ideje: 2015/04/02

 Egy biztos: Sonny Kapoor (Dev Patel) nem szállodaigazgatónak született, de a Marigold Hotel valahogy mégis működik: idősödő angol lakói megszerették az örök rendetlenséget és felfordulást; élvezik mindazt, ami Dzsaipurban annyira más, mint otthon Angliában volt.
De most Sonny házasodni készül: hamarosan elveszi élete nagy szerelmét, Sunainát. És miközben lakóit legalább annyira magával ragadja az igazi, nagyszabású indiai esküvő előkészítésével járó összes kaland és izgalom, próbálnak új lakót találni az üres szobákba (Richard Gere, Tamsin Greig); van köztük, aki dolgozik (Judi Dench, Bill Nighy), van, aki házasodni próbál (Celia Imrie) és van, aki mások minden titkát tudja, de a sajátját semmi pénzért nem árulná el (Maggie Smith).
Adaline varázslatos élete (12E)
Bemutató ideje: 2015/04/23

A film a 29 éves Adaline varázslatos életét meséli el, aki egy majdnem végzetes baleset után nem öregszik tovább. A 20. században a lány egy nagy világkörüli utazásba fog, miközben megőrzi titkát egészen addig, amíg nem találkozik egy férfival, aki mindörökre megváltoztatja életét.


A Lazarus hatás (16E)
Bemutató ideje: 2015/04/09

 Egy szigorúan őrzött földalatti laboratóriumban négy kutató, Frank, Niko, Clay és Zoe próbál szembeszállni a sorssal. Az úttörő kísérletet, hogy feltámasszák a halottakat az ambiciózus videós, Eva dokumentálja. A Lazarus projekt első váratlan sikere, amikor Rockyt, az elaltatott kutyát újraélesztik. Az eredetileg vak kutya visszanyeri látását is... Amikor egy titokzatos áramszünet miatt az alagsori laboratóriumban rekednek, Zoe érzelmi állapota egyre inkább romlani kezd és rémisztő pszichokinetikus képességet fedez fel: hallani kezdi mások gondolatait. Paranoiája nőni kezd, amikor a többiek a következő lépésekről beszélnek, Zoe pedig szabadjára engedi szörnyű új erejét, a barátai pedig szembe találják magukat egy olyan ellenséggel, aki minden mozdulatukat előre tudja..
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.