A Disney Csatorna 2015. júliusi újdonságai

A Disney Csatorna júliusban sem pihen le: jön a nyár legnagyobb disney-s dobása!


Tengerparti tini mozi 2: ÚJ FILM
18-án 16 órakor (az első rész aznap 7.50-kor)

A történet pár hónappal Mack és Brady remekbeszabott nyári kalandja után folytatódik. Újra itt a suli! Nem könnyű Macknek és Bradynek a strapás tanulás mellett a kapcsolatukat is ápolni. Mack és Brady nagy meglepetésére váratlanul feltűnnek a WET SIDE STORY-s (WSS) haverok. Nagyon boldogok ugyan, hogy újra együtt a csapat, de tisztában vannak azzal, hogy a „való” élet és a mozi nem egyeztethető össze. Próbálják meggyőzni a WSS-srácokat, hogy mindenki menjen inkább vissza haza, oda, ahova tartozik.

Lela, mit sem törődve mindezzel, nagyon élvezi az újdonság varázsát, a modern világot, és semmiképp nem hajlandó elmenni, és a többi WSS srác is ugyanígy van ezzel. Mack és Brady számára, azonban, nyilvánvalóvá válik, hogy a WSS srácok megszűnnek létezni, amennyiben a valóságban maradnak, így kénytelenek együttműködni, és Lela mágikus nyakláncának erejét bevetve, igyekeznek biztonságban hazajuttatni a WSS csapatot, mielőtt még túl késő lenne.


Art Attack: ÚJ RÉSZEK
hétköznap 6.50-kor egész júliusban

Hurrá, nyári szünet van! Jaj, de mivel üssük el a napot, ha történetesen zuhog az eső, vagy bármi miatt nem élvezhetjük a napsütést, nem vehetjük ki a részünket a szabadtéri mókázásból? Kapcsolódj be a Disney csatorna alkotóműhelyének ötletgazdag munkájába. Az Art Attack kreatív alkotásait akár Te magad is elkészítheted, még akkor is, ha nem vagy művészpalánta!

Tudtad? 
A Laborpatkányok Chase-ét alakító Billy Unger szerepelt a Harcra fel! és a Született feleségek című sorozatban, illetve a Már megint Te című mozifilmben is.

Tudtad? 
Az eb és a web Stanét két kutyaszínész alakítja: Mick egy szamojéd keverék, Kuma pedig egy husky/golden retriever/border collie keverék. Mindkét kutyust menhelyről fogadták örökbe.

forrás: Disney (szerkesztve)
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.