A Disney Csatorna 2015. májusi újdonságai

A Disney Csatorna két új filmmel és egy élőszereplős sorozat új részeivel készül májusra. A májusi rajzfilmújdonságról a Rajzfilmövezeten olvashatsz!


Motocrossed: ÚJ FILM
3-án 16 órától

A Carson család mindene a motorozás: a legidősebb fiú, Andrew éppen egy újabb motocross versenyre készül, de ikertestvérét Andreát sem hagyja hidegen az extrémsport még akkor sem, ha az apja óvva inti őt a motorozástól. Amikor a szülők elmennek otthonról, a testvérpár versenybe száll egymással a családi pályán, azonban Andrew balesetet szenved, és így nem indulhat a nagy megmérettetésen. Andrea-t bűntudata és versenyzés iránti vágya arra ösztönzi, hogy magát elmaszkírozva, a testvére nevében elinduljon a jeles eseményen. A dolgok tovább bonyolódnak, amikor egyik riválisa, Dean meglepő módon tanácsokat ad a motorozáshoz, és Andrea egyszer csak azon találja magát, hogy fülig szerelmes lesz a srácba.


Szuperdokik: ÚJ RÉSZ
17-én 9.30-kor / ism. 21.10-kor

Már egy éve, hogy a nagy képregény rajongó Kaz és Oliver kedvenc képregény-boltjukban kóborolva egy szuperhős-kórházba vezető átjáróra bukkantak, ahol a gonosz Megahertz-et legyőzve rögtön a kórház dokijai lettek. Most a szuperhősnő Skylar-rel ünneplik barátságuk első évét, azonban a dokik megtudják, hogy a lány nemcsak szupererejét veszítheti el örökre, de az élete is veszélyben van. Vajon sikerül nekik megfékezni az Annihilator gonosz tervét, amellyel az összes szuperhőst a saját uralma alá akarja hajtani?


Hajmeresztő napÚJ FILM
17-én 11.30-kor

A legtöbb középsulishoz hasonlóan Monica (akit az Austin & Ally-ből megismert Laura Marano alakít) is alig bírja kivárni az érettségi bált, de a bál napján menthetetlenül összekuszálódik a haja, és tönkremegy a ruhája. Amikor Monica azt hiszi, ennél már semmi sem lehet rosszabb, az ajtóban felbukkan Liz rendőrnő (Leigh-Allyn Baker), aki egy ellopott nyaklánc után nyomoz, ami éppenséggel a lányhoz került. Az este így még inkább veszélybe kerül a lány számára, hiszen még a bál kezdete előtt egy ékszer tolvajt is el kell kapnia.

Zenon: A (Z)űrlány: ÚJ FILM
23-án 16:00-kor

A jövőben, egészen pontosan 2049-ben járunk. Zenon Kar, a 13 éves pajkos kislány 5 éves kora óta egy űrállomáson él kutatóként dolgozó szüleivel. Azt gyanítja, hogy az űrállomás tulajdonosa valami rosszban sántikál, ám még mielőtt leleplezhetné, visszaküldik a Földre rossz magaviselet miatt. Legjobb barátjával, Nebulával és egy újdonsült haverral, Greg-gel együtt felfedezik, hogy az űrállomás számítógépeit megfertőzték egy vírussal, ami robbanással fenyeget. Drukkolj Te is a lánynak, hogy visszaérjen a segítséggel, mielőtt az állomás megsemmisül!

Zenon: II. részecske: ÚJ FILM
24-én 16:00-kor

Plank parancsnok a világ legbénább feladatával bízza meg Zenont: az űrállomás földönkívülieket megfigyelő részlegén kell dolgoznia. Zenon tömény unalomra számíthat, hiszen még sosem érzékeltek földönkívüli életformákat az állomásról, ám hamarosan egy ártatlan baleset katasztrofális következményivel kell szembesülnie: bajba jutott UFO-kat kell megmentenie!

forrás: Disney (tördelve)
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.