Az M2 2015. augusztusi újdonságai

Az M2 augusztusra három új élőszereplős filmmel készül. Az animációs újdonságokat lásd a Rajzfilmövezeten!


Marcelino: Kenyér és bor (2010): ÚJ FILM
4-én 12.55-kor

Háborús időkben egy ferences kolostor küszöbén hagynak egy fiú csecsemőt. A testvérek úgy döntenek, felnevelik, és a naptár szerint Szent Marcelinóról nevezik el. A csecsemő cserfes, értelmes, érdeklődő kisfiúvá cseperedik, aki naphosszat játszik barátjával, Eleuterióval. De sajnos tragédia történik, Eleuterio meghal. Bár a testvérek körülveszik szeretetükkel és gondoskodásukkal, Marcelino nagyon magányos, ezért mindent kitalál, hogy szórakoztassa magát. Egy nap a padláson talál egy ember nagyságú Jézus-szobrot, és mert olyan elesettnek látszik, kenyeret és bort visz neki. És ekkor csoda történik, a szobor megelevenedik…Mancs, a vámpírkutyaÚJ FILM
14-én 14.00-kor

A kamasz Ace új általános iskolába kerül, ahol lámpaláza miatt mindjárt az első nap a gúnyolódás
céltáblájává válik. A váratlan segítség Transzilvániából érkezik, ahonnan Ace nagyapja Mancs nevű kutyáját hagyja örökül a fiúra. Mancs megérkezése után hamar kiderül, hogy vámpírkutya, amely kizárólag piros gyümölcszselével táplálkozik, és folyékonyan beszél. Dr. Warhol, a megszállott tudós azonnal felfigyel a vámpírkutyára, amelynek DNS-ét fel akarja használni új, fiatalító arckréméhez. Miközben az őrült doktornő és kétbalkezes segédje Mancsra vadásznak, a kutya és ifjú gazdája elválaszthatatlan barátok lesznek, és a suliban szintén nem túl népszerű diáklány, Skylar segítségével minden akadály legyőzésére képesek lesznek.


A varázslatos LassieÚJ FILM
19-én 14.00-kor

Clovis nagyapa szüretre készül, azonban két idegen üzletember megzavarja az év legfontosabb és
legszentebb ünnepében. Colorado Springs-ből érkeztek, s éppen a Mitchell birtokot szemelték ki megvételre. De nem minden eladó! A nagyapa segítői unokái és Lassie. A nagyapa szeretné, ha kisunokái megértenék, hogy mit is jelent a föld egy család számára. S elmeséli, hogy annak idején még az ükapja vette az első szőlőtőkéket Európában, s a hegyoldalban ültette el mindegyiket, a saját két kezével. Kelly és Chris üknagyapja és mamája is a szőlőtőkék árnyékában leltek nyugovóra.

Letölthető műsor

forrás: MTVA
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.