A Disney Csatorna 2015. szeptemberi újdonságai

A Disney Csatorna szeptemberben három kiemelet újdonsággal jelentkezik.


Violetta: ÚJ RÉSZEK
21-től hétköznap 18:00-kor / I ♥ Violetta 11-től péntekenként 19:00-kor

A Violetta rajongók legnagyobb örömére szeptembertől új részekben láthatjuk a tehetséges tinisztárt. A főszereplő a sikeres európai turnéja után visszatér Buenos Airesbe, és ismét rengeteg őrületes kalandba keveredik. A színpadon csak úgy ragyog, de vajon hogy bír megbirkózni a valósággal? A rengeteg változás mellett egy új szereplő is felbukkan: Clement egy francia milliomos gyermeke, aki kétségbeesve szeretne csatlakozni a Stúdióhoz. Szembe kell szállnia édesapjával, aki azt akarja, hogy kisfiából üzletember legyen, neki azonban teljesen más tervei vannak.

A Disney két ráadásprogrammal is kedveskedik a nézőknek: az I ♥ Violetta című műsor jóvoltából a sorozat rajongóival tekintheted át a hét történéseit, valamint betekintést nyerhetsz a következő részek tartalmába is. Ezen kívül fantasztikus recepteket leshetsz el Angie konyhájából, ahol az ételeket a sorozat kivételes pillanatai inspirálják. A műsorvezető pedig nem más, mint Violetta nagynénje! Angie konyhája 1-től 18-ig hétköznap 12:35-kor és 17:45-kor


K.C., a tinikémÉVADZÁRÓ
5-én 10:00-kor

A gimis K.C. Cooper a kormány legújabb ügynökeként titkos küldetésen vesz részt! Bár a legújabb kémeszközök állnak a rendelkezésére, még sokat kell tanulnia a kémkedésről, például titokban kell tartania a melóját a legjobb barátja, Marisa előtt. K.C. a szüleivel (Craig és Kira) és testvéreivel, Ernie-vel és Judy-val (egy humanoid robottal) együtt próbál kiegyensúlyozott családi életet élni, miközben titkos küldetéseken vesznek részt, hogy megmentsék a világot.

forrás: Disney
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.