Kérdezz be a sztároknak!

Ti kérdeztek, a sztárok válaszolnak - mindenre! Bekérdezel címmel vadonatúj műsor indul a VIVA-n, ahol a hírességek legféltettebb titkaikat is elárulják! A nézők a VIVA ask.fm oldalán tehetik fel hétköznapi vagy kínos, vicces, netán provokatív kérdéseiket, amelyekre a show vendégei adásban reagálnak, miközben a legmenőbb klipeket láthatja a közönség.

A szereplők pörgős, gyorsan vágott, úgynevezett „link and clip” adásokban válaszolnak a legmeglepőbb kérdésekre is, amelyeket telefonról/tabletről olvasnak fel és a képernyőn is megjelennek. A hosszabb és rövidebb, komolyabb vagy viccesebb reakciók random váltják egymást, hogy a nézők egy másodpercre se unatkozzanak.


A forgatások több száz beérkezett kérdéssel már javában zajlanak, a szórakozást olyan hírességek garantálják, mint a VIVA sztár-műsorvezetői, Iszak Eszti és Random Marci, de zavarba ejtő kérdésekkel találkozik majd többek között Sanyi a Mary Popkidsból, Odett, Varga Viktor, Lakatos Márk vagy Halott Pénz. A teltebb vagy a vékonyabb csajok jönnek be jobban Berki Krisztiánnak? Milyen tanácsokat ad az első csókkal kapcsolatban Ganxsta Zolee? A VIVA új műsorában az is kiderül, mennyire bizsereg, melyik volt a leghosszabb, és mi az, amiből soha többet…


Bekérdezel
Kérdezz be a sztároknak!Bekérdezel - Szeptembertől a VIVA műsorán minden nap 12:00-kor
Posted by VIVA on Monday, September 7, 2015


A Bekérdezel szeptember 7-én hétfőn indul a VIVA műsorán, addig pedig mindenki gyűjtögesse a kérdéseket, amiket eddig nem mert vagy nem tudott feltenni kedvenceinek! A fiatalok legnépszerűbb zenecsatornáján olyan hazai sztárok válaszolnak kendőzetlen őszinteséggel, mint Lakatos Márk, Marsalkó Dávid a Halott Pénzből, Varga Viktor, Tóth Gabi, Iszak Eszti, a Kelemen Kabátban, vagy Odett.

Nincs hülye kérdés, de akad néhány hülye válasz. A nézők kérdeztek, a sztárok pedig válaszoltak. Mindenre. Bekérdezel – szeptember 7-től hétfőtől csütörtökig 16:00-kor a VIVA műsorán! 

Forrás: Viacom
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.