Utódok premier szeptember 19-én a Disney Csatornán!

Kenny Ortega rendezte, koreografálta és executive producerként is jegyzi az élőszereplős, zenés kalandfilmet 


Nem kisebb nevek, mint Dove Cameron, Cameron Boyce, Booboo Stewart és Sofia Carson tűnnek fel, mint a Disney főgonoszok tini korú gyerekei az Utódokban, ebben az élőszereplős Disney-filmben, ahol – a hagyományos tündérmesékre is kikacsintva – a karakterek kastélyok és osztálytermek között sodródva bonyolódnak egy vérbeli kortárs, zenés történetbe arról, mennyire nehéz fiatalon a szülők és a barátok elvárásainak is megfelelni. A gyerekeknek és tiniknek készült családi filmet szeptember 19-én (szombaton) 10:30-kor mutatja be a Disney Csatorna. A csupa nagyágyúkból álló szereplőgárdában Mitchell Hope, Wendy Raquel Robinson, Maz Jobrani, Kathy Najimy és a Tony-díjas Kristin Chenoweth is megtalálható.


Az Emmy-díjas Kenny Ortega ("High School Musical") rendezte, koreografálta és executive producerként is jegyzi az Utódokat.

A történet, mely Auradon idilli királyságában játszódik, azokat a váratlan fordulatokat mutatja be, amik az “és boldogan éltek, míg meg nem haltak” után következhetnek be egy mesében. Ben, a Király és a Királyné (Szörnyeteg és Belle a Szépség és a szörnyetegből) jóravaló tini fia a trón várományosa. Első intézkedéseként felajánlja a lehetőségét annak, hogy Mal, Evie, Carlos és Jay, akik Demóna, Boszorka, Szörnyella és Jafar bajkeverő gyermekei, visszatérhessenek 20 éves, az Elveszettek Szigetére történő száműzetésükből, hogy jóvátegyék korábbi bűneiket. A főgonoszok leszármazottai így először léphetnek Auradon iskolájába, ahol együtt tanulhatnak Tündérkeresztanya, Csipkerózsika, Hamupipőke és Mulan tinédzser korú gyerekeivel. Csak az idő a megmondhatója, hogy a főgonoszok utódai szüleik nyomdokaiba lépnek-e, vagy jó útra térnek.

Azzal, ahogyan a gonosz karakterek gyerekei találkoznak a mesebeli jók ivadékaival, a történet olyan kérdéseket vet fel, mint az önbizalom, a belső szépség megtalálása, a választás szabadsága, a személyes felelősségvállalás, a csapatmunka, az igazság és az empátia.

A film az amerikai televíziós premierjén 12,2 millió nézőt ültetett le a képernyők elé, és ezzel minden idők ötödik legnézettebb kábelcsatornás saját produkciója.

Forrás: Disney
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.