Az M2 2016. januári újdonságai

Az M2 számos új filmmel készül januárra. Az animációs újdonságokról bővebben a Rajzfilmövezet ír.

Nur, a szíriai lányÚJ FILM
1-jén 11:40-kor

Szíriában már három éve erőszak dúl, a környező országok táborai fogadják a menekülteket. A kilencéves szír kislány a nagybátyjához repül, aki Ljubljanában él. Szülei a török határon maradtak, csak a lányukat tudták biztonságba menekíteni. Ám Nur nagyon elhagyatottnak érzi magát az új környezetben. Más táj, más nyelv, más ételek, riadtan próbál beilleszkedni, ami nem nagyon sikerül. Egészen addig, míg végre egy új barátra talál.

Sztár!ÚJ FILM
1-jén 11:55-kor

A tízéves Eliyhának legnagyobb álma, hogy híres musical sztár legyen. Mindig énekel és táncol, az életfilozófiája pedig egyszerű: „minden ami történt, megtörtént”. Meghallgatásokra jár, filmekben szerepel, megpróbál pénzt keresni. A tényt, hogy az apja megüti az anyját, azt a „szemétkosarába” dobja, ami azon kívül történik vele, az megy az „élet-dobozába”. Szeretne sztár lenni, hogy anyjának vehessen egy nagy házat.

Hahó, a tenger!ÚJ FILM
1-jén 15:00-kor

Mindig mindenütt örök problémát jelent, hogy hogyan mondják meg a család eddig egyetlen kis szemefényének, hogy hamarosan nem egyeduralkodó otthon, hanem osztoznia kell mindenben egy új kis jövevénnyel. Szegény Öcsi is kerülőúton, Beke nagymamán és Évikén keresztül értesül arról, hogy kistestvére lesz. A legkevesebb, amit megtehet ezek után, hogy duzzog, amiért nem szüleitől tudta meg a titkot. De semmi sem tart örökké…


Hangok házaÚJ FILM
2-án 10:35-kor

A kilenc éves Sára egy budapesti, belvárosi bérházban lakik, ami sohasem csendes. Egy napon új lakók érkeznek. Sára nagyon kíváncsi Balázsra, az új jövevényre, aki egy különös, zárt világban él. Nem áll szóba senkivel, s nem bírja elviselni a ház hétköznapi zajait. Sára úgy dönt, barátai segítségével megpróbál tenni valamit, hogy megtalálja a kisfiúhoz vezető utat, hogy végre visszaállíthassa a ház hangjaiban rejlő titkos harmóniát.

Diviska – Nem egyedül táncol: ÚJ FILM
3-án 12:15-kor

A 11 éves prágai Diviska nagyon nyitott, szép és a társai szerint is „kúl” kislány. Sajnos a szülei elváltak, mikor 6 éves volt és húgával együtt az édesanyjával éltek, de azóta már nevelőapja is lett. Prágától száz kilométerre kertes házba költözik az új család a sok kis állat miatt, így nagyon nehéz lesz eljutnia Diviskának az iskolába és a táncórákra. Pedig végre a hip hop tánc és a versenyek is nagyon sokat jelentenek számára, így most nem könnyű a helyzete.

Úton hazafelé 1: Egy hihetetlen utazás: ÚJ FILM
23-án 11:05-kor

Két kutyus és egy cica elhatározzák, hogy elszakadnak a gondjukat viselő családtól, és minden akadályt leküzdve megkeresik régi gazdáikat. Nekivágnak tehát a Sierra-hegység vadonjának a három gyerek és szüleik, Laura és Bob nyomát kutatva. Az állatoknak sejtelmük sincs arról, milyen veszélyek várhatnak rájuk, nem ismerik az idegen, vad világot. Bár hármuknak sem együtt, sem külön-külön nem lehet esélye a túlélésre, mégis elszántan követik azt a belső hangot, amely gazdáikhoz vezeti őket.


Úton hazafelé 2: Eltévedve San Franciscóban: ÚJ FILM
24-én 11:05-kor

Három imádnivaló jóbarát, két kutya és egy macska: Shadow, Chance és Sassy visszatértek! San Francisco-ban élnek egy családnál. Befogadó gazdáik Kanadába készülnek. Az állatkák inkább lelépnek a repülőtérről, amikor csomagként akarják őket feladni. Nyomukban loholnak a vérvörös furgonnal közlekedő sintérek. San Francisco utcáin összebarátkoznak egy csapat ravasz utcatöltelékkel, akik segítenek a sintérek elleni harcban. Vezérük, Riley teljesen bizalmatlan az emberek iránt. Barátainknak kell meggyőzniük a nyughatatlan ebeket, hogy az embereknek is van néha szívük.

forrás: MTVA (szerkesztve)
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.