Tündéri Karácsony a Nickelodeonnal

Ajándékbontás előtt, után és közben is szórakoztató műsorokat találnak a gyerekek a Nickelodeonon. Maratoni epizódokkal érkeznek a kicsik és nagyobbak kedvenc élőszereplős sorozatai, többek között a Big Time Rush és a Fiúkkal az élet. A sorozatok mellett látható lesz egy egészestés film is: december 26-án jön az Egy tündéri karácsony. Az animációs kínálatért kattints a Rajzfilmövezetre!


Karácsonykor ünneplőbe öltözik a Nickelodeon műsorkínálata is, a gyerekek kedvenc csatornája a fadíszítéstől kezdve az ünnepi ebéden át az ajándékbontásig minden alkalomhoz kitűnő programokat kínál. December 26-án 11:20-tól pedig Egy tündéri karácsony részesei lehetnek azok, akik hazánk legnézettebb gyerekcsatornájára kapcsolnak.

A Tündéri keresztszülőkből jól ismert Timmy Turner minden vágya, hogy kívánságokat teljesíthessen, legyen szó kincsekről, édességekről, vagy kalandokkal teli életről. Amikor a Télapónak elromlik az ajándékkészítő gépe, Timmy-nek kell megmentenie a Karácsonyt, ezért meglátogatja a zsémbes Főmanót, hogy levetesse magát a rossz gyerekek listájáról és ajándékot szerezzen mindenkinek. Hogy sikerül-e a küldetés, kiderül Karácsony másnapján a Nickelodeonon.

Addig sem fognak azonban unatkozni a gyerekek, hiszen már csütörtökön is különleges ünnepi epizódokkal érkezik a Big Time Rush, a Fiúkkal az élet, a V, mint Viktória és az iCarly, majd Nicky, Ricky, Dicky és Dawn valamint A Thunderman család tagjai keverednek karácsonyi kalandokba.

Élőszereplős és animációs sorozatok, maratonok, valamint különleges ünnepi epizódok december 24-én, 25-én és 26-án a Nickelodeonon!

forrás: Viacom (kettébontva)
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.