A négyzetre emeli a szellemességet a Nickelodeon

Remek vasárnapi programot ajánl a Nickelodeon az egész családnak, ahol szuperhősök és természetfeletti lények közös erővel emelik a négyzetre a szellemességet. Poénhegyek és izgalmas kalandok több mint 6 órán keresztül, január 24-én hazánk legnézettebb gyerekcsatornáján. Pattogatott kukorica a kézbe és irány a kanapé!


A természetfeletti erők és a szuperképességek vasárnap egy teljes délután erejéig átveszik az uralmat a gyerekek kedvenc csatornája felett. A szellemes őrület ebédidő után, 13.00 órakor kezdődik a Nickelodeonon, ahol a nézők kedvenc élőszereplős sorozataiból felváltva összesen 15 rész kerül képernyőre. Érdemes délelőtt letudni a házi feladatot és felkészülni a maratonra, ami garantáltan feldobja a legszürkébb januári délutánt is! Izgalmakban és poénokban nem lesz hiány, hiszen a Hathaway kísértetlak szellemei és a Thunderman család átlagon felüli képességekkel rendelkező tagjai 6 órán keresztül adják egymásnak a stafétát.


Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Thundermanék nem annyira átlagos család, legfőbb problémájuk az, hogy igyekeznek normális életet élni, és titokban tartani, mik is ők... Furcsa és megmagyarázhatatlan dolgok történnek a Hathaway kísértetlak lakóival is, a Hathaway család tagjai ugyanis New Orleans-ba költözve tudtukon kívül egy kísértetházba költöznek be. Hamar felfedezik, hogy otthonukban furcsa lények laknak, a szellemapa és két fia természetfeletti erejüket latba vetve rémisztgetik napról napra a családtagokat.


A furcsaságokban, poénokban és hihetetlen történetekben bővelkedő 6 órás maraton a Hathaway kísértetlakkal kezdődik, amelyben Frankie megpróbálja szabotálni Taylor randiját úgy, hogy összezavarja az elméjét. A folytatásban pedig kettős problémával szembesül a Thunderman család, és a megoldás biztos nem lesz hétköznapi egy olyan famíliában, ahol az apa rendkívüli erővel bír és repülni is tud repülni, az anya pedig képes uralkodni a fény fölött. Ám nem kevésbé különlegesek a gyermekeik sem: Nórának lézerszeme és szuperlátása van, míg Max és Phoebe tárgyakat mozgatnak az akaratukkal.

Hazánk legkedveltebb gyerekcsatornája különleges hétvégi programmal vár! Helyezkedj el kényelmesen és nézd a 15 részes Szellemes Thundermanék maratont január 24-én vasárnap 13:00-tól csak a Nickelodeonon! Rajongóknak egyenesen kötelező, de ha valaki korábban elmulasztott egy-egy részt a kedvenc sorozataiból, most itt a lehetőség, hogy pótolja elmaradását. Vigyázz, kész, maratonra fel!

Forrás: Viacom
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.