A Disney Csatorna 2016. februári újdonságai

A Disney Csatorna új élőszereplős filmmel, sorozattal és évaddal készül februárra. Az animációs újdonságokról a Rajzfilmövezet tudósít.


Alex és bandájaÚJ SOROZAT (1–?.)
15-étől hétköznap 16:30-kor

A sorozat egy baráti társaságról szól, akik épp most kezdik a középiskolát, ám a suli keményebb, mint gondolták. Az igazgató ugyanis azt szeretné, ha ez a középiskola lenne a legeslegjobb mind közül, ennek érdekében pedig szigorú szabályokat vezet be. Tilos például órákon enni, rövidnadrágban vagy miniszoknyában járni, zenét hallgatni, vagy a folyosón rohangálni – a srácok pedig nehezen viselik a korlátozásokat.  A főszereplő Alex, egy intelligens, merész és pajkos srác nagy igazságérzettel. Általános iskolai legjobb barátai Nicole és Christian. Nicole révén a szorgalmas Sam is csatlakozik hozzájuk, illetve felbukkan a színen egy vonzó lány, Emma, akibe Alex belezúg. Emma viszont egy óriási titkot rejteget… vajon megtudják a többiek is?

Invisible SisterÚJ FILM
19-én 19:30-kor
Liv és MaddieÚJ ÉVAD (46–?.)
13-ától szombatonként 11:00-kor

Liv és Maddie egypetéjű ikrek, akik négy évig külön voltak, ám most újra együtt élnek, és próbálnak megbirkózni a középiskolai élettel, a csintalan testvérekkel és egymás különbözőségeivel.

Pontos vetítési időpontok a Premierek menüpontban; letölthető műsor a TV-újság menüpontban hamarosan.

forrás: Disney
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.