Az M2 2016. februári újdonságai

Az M2 februárban két élőszereplős filmet mutat be csatornapremierként, valamint országos premierként egy új sorozatot. Az animációs újdonságokat keresd a Rajzfilmövezeten!

Csak a testvéremÚJ FILM
12-én 13:25-kor

A két testvér, a fiú és a kislány állandóan veszekszik. Megtudják azonban, hogy édesapjuk és annak leánytestvére is veszekedett, évek óta nem beszélnek egymással. Kinyomozzák a nagynénijük lakáscímét és elhatározzák, hogy összebékítik apjukat és nagynénjüket… (Korábban leadta az M3 – a szerk.)


MostohakutyákÚJ FILM
13-án 11:00-kor

Sabrina Eastman, a híres színésznő otthagyja sikeres pályáját és Kanada egyik távoli csücskébe költözik szerelméhez, Rickhez, aki évekkel ezelőtt elvesztette a feleségét. Rick kamasz fiával, Josh-sal és kutyájával, Húsgolyóval él, Sabrina pedig mostohahúgát, a 14 éves Lacey-t, valamint egy helyes szobakutyust visz magával a házasságba. Sabrina és Rick nászútra mennek, a gyerekeket és a kutyákat pedig a házban hagyják. A kamaszok nehezen viselik egymást, de a kutyusok hamar összeszoknak. Ám nem ez lesz a legnagyobb probléma! Egy betörő páros kerülgeti a házat, Sabrina ékkövét akarják megszerezni. Még szerencse, hogy az ügyes kutyapáros Josh-sal és Lacey-vel megerősítve éberen figyel! (Korábban a Duna is leadta – a szerk.)

Idesüss! Életmesék: ÚJ SOROZAT
14-étől vasárnaponként 12:30 körül

Ez a dokumentumfilm-sorozat számos nemzetközi díjat nyert. Gyerekek mesélik el életük egy-egy jelentős eseményét, a saját szemszögükből, a saját szavaikkal. Az első részben például megismerkedünk a 11 éves Ainhoával, aki egy katalán hagyományt űz, a castellt, amikor felnőttekkel együtt egymás nyakába állnak, így alkotnak egy óriási embertornyot…

Csata a hóbanÚJ FILM
19-én 13:15-kor

Petőcz a csapat erőssége a számháborúban, de eltiltják az iskola téli számháború versenyén való részvételtől, mert magára vállalta egyik társa csínytevését. A továbbiakban kiderül ártatlansága, részt vehet a játékban. Az egyik osztálytársa még Petőcz rég nemlátott édesapját is ráveszi, hogy meglátogassa a fiát.

Ágacska: SZÍNHÁZI KÖZVETÍTÉS
26-án 12:50-kor

Ágacska nem igazán tudja, ki is ő. Biztos, hogy nem virág, nem lepke, nem gomba, nem kacsa és nem is béka. Azt mondják, leginkább az emberre hasonlít. Megismerkedik Danival, a kancsal kacsával, Bercivel, az örökké bruhaházó békával és a kitört fogú Pösze egérrel. Együtt indulnak el megkeresni az embert, akitől mindannyian gyógyulást remélnek.

forrás: MTVA
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.