Violetta: jönnek az új részek

A világszerte elképesztő népszerűségnek örvendő sorozat befejező, 3. évada január 18-tól új részekkel folytatódik a Disney Csatornán. 

Violettát senkinek sem kell bemutatni: az imádnivaló, ambiciózus csajszi ebben az évadban eleinte nagyon boldog, hiszen olyan dalokon dolgozhat, amiket imád, ráadásul Leonnal is jól megvannak. Ám felbukkan gyönyörű és okos Priscila, akibe German teljesen belehabarodik, és a nő egy véletlen felfedezéssel önkéntelenül is a feje tetejére állítja a család életét. Ráadásul Violettának Ludmila mesterkedéseivel is meg kell birkóznia, a cselszövő lány ugyanis a helyére pályázik a bandában.

Váratlan eseményekben tehát továbbra sem lesz hiány, ráadásul új szereplők is felbukkannak: Priscilán kívül megismerheted például Clementet, egy francia milliomos fiát, aki mindenáron be akar kerülni a stúdióba, illetve egy mexikói lányt, aki beleszeret Leonba. Új kihívások, fülbemászó zenék, romantika, és humor, azaz a már jól ismert Violetta varázslat vár rád!

Új Violetta részek január 18-tól, hétfőtől minden hétköznap 18:00-kor a Disney Csatornán! Ne hagyd ki az I Love Violetta új részeit se péntekenként 19:00-kor!

Forrás: Disney
Previous
Next Post »

1 megjegyzés:

Click here for megjegyzés
Névtelen
admin
2016. január 12. 20:31 ×

„Leonnal is jól megvannak” – hát pont hogy nem.

Congrats bro Névtelen you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.