5 éves a Megamax

Ünnepel a kiskamaszok kedvelt csatornája, a Megamax. Új sorozat, szavazás és ünnepi videó – az idén ötesztendős televízió, ahol jelen van a humor, a kaland, a zene színe-java, ezúttal legnagyobb rajongóit lepi meg.


A Megamax számos kedvelt sorozatot tűz műsorára áprilisban is. A délutánok az élőszereplős sorozatok szerelmeseinek kedveznek majd, 17–21 óra között ugyanis megállás nélkül többi közt a Wannabes és a Mudpit epizódjai láthatóak. Premier a képen látható, „Lányok kontra fiúk” című, tinédzserekről szóló, poénoktól hemzsegő sorozat. A történet kezdetén a helyi szerelmespár, Hayley és Tim váratlanul szakít, és ez az egész körülöttük élő közösség életét felbolygatja. A társaság tagjai próbálják kinyomozni, mi is állhat a háttérben, ami konfliktusokat, ugyanakkor humoros helyzeteket is eredményez. A sorozat minden hétköznap koraeste látható.

Az 5. születésnapját április 18-án ünneplő Megamax egy extra meglepetéssel is készül. A csatorna a jeles alkalomból „a műsorváltoztatás jogát” leghűségesebb nézőinek kezébe adja. Április 13-ig a Megamax weboldalán vagy Facebook oldalán bárki leadhatja voksát kedvenc műsorára. A legtöbb szavazatot elnyerő sorozat részeit a Megamax április 18-tól egy ötnapos maratonba csomagolja, minden délután 5 órától. A szavazáson nagy eséllyel indul a nyertes címért többi között a Slugterra vagy a Lego-szériák bármelyike, hiszen mióta műsoron vannak, nap mint nap rajongók tömegeit szögezik a TV-képernyők elé.

forrás: AMC
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.