Új műsorblokk május 28-tól a Disney-n

Május 28-tól új szórakoztató műsorblokkot indít a Disney Csatorna: a nézők titkos küldetéseken vehetnek részt K.C.-vel, a tini kémmel és bepillantást nyerhetnek a rendkívüli képzelőerővel megáldott Kirby Buckets fantáziavilágába is. Ezen kívül a futballrajongókról sem feledkezik meg a csatorna: jön egy igazi álomcsapat, a Supa Strikas


A Kirby Buckets kalandjai egy rajzfilmes elemekkel tarkított élőszereplős sorozat. A 13 éves Kirby Buckets álma, hogy olyan híres rajzfilmkészítővé váljon, mint a példaképe, Mac MacCallister. A srác látja a saját rajzait megelevenedni, amikor a legjobb barátai, Fish és Eli társaságában hihetetlen kalandokba keveredik az őrült kisvárosban.


A K.C., a tini kém című sorozat a kémek izgalmas és rejtélyes világába kalauzol el. K.C. Cooper nem átlagos gimis lány: matekzseni, fekete öves karatés, ráadásul az álcázás nagymestere, hiszen a kormány ügynökeként titkos küldetésen vesz részt! A legújabb kémeszközök állnak a rendelkezésére, de még sokat kell tanulnia a kémkedésről, például titokban kell tartania a munkáját a legjobb barátnője előtt. A főszereplő az egyre népszerűbb Zendaya, aki az Indul a risza! című sorozatban tűnt fel, és a színészi munkái mellett elismert énekesnő és divatikon is.

A Supa Strikas című animációs sorozat elsősorban a sportbarátokat, azon belül a futballrajongókat szólítja meg. A Supa Strikas a világ legjobb focicsapata. Habár iszonyú tehetségesek, de a játékosoknak olyan meccseken kell helytállniuk, amik során a legjobb játék még csak a kezdet, és ahol az ellenfél mindig tele van meglepetésekkel.

A Disney Csatorna vadonatúj műsorblokkja május 28-tól látható minden hétvégén 16:00-tól! 

Forrás: Disney
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.