A Disney Csatorna 2016. augusztusi újdonságai

A Disney Csatorna augusztusban új évadot mutat be. Az animációs újdonságokat lásd a Rajzfilmövezeten.


Binny és a szellem: ÚJ RÉSZEK (S2)
1-től minden nap 16:30-kor

Binny, a Berlinben élő tinilány egy Melchior nevű szellemmel osztozik szobáján, aki már több mint 100 éve az épületben lakik. A kezdeti összezördülések után összebarátkoznak, és izgalmas detektívügyeket oldanak meg együtt. A titokzatos német sorozat, a Binny és a szellem folytatása augusztus elején érkezik.

Melchiort és Binny-t sok közös dolog köti össze: például kénytelenek egy szobán osztozni, imádják a megoldatlan rejtélyeket, jó érzékük van a nyomozáshoz, és hatalmas igazségérzetük van. A különbség az, hogy Binny egy modernkori lány, Melchior viszont egy múlt századból származó szellem.

A szellemet alakító, gyerekkorát Franciaországban töltő Johannes Hallervorden az új évad kapcsán elárulta, hogy a sorozat különlegességét az adja, hogy két teljesen különböző világból származó ember ilyen kivételes kapcsolatba kerülhet, és ennyire jól tud együttműködni. Szerinte a legfőbb hasonlóság közte és Melchior között, hogy minden szituációban van valamilyen bölcs gondolatuk.

A Binny-t alakító Merle Juschka a karakteréhez hasonlóan nagyon kíváncsi természetű, a sorozatban emiatt bonyolult helyzetekbe is belekeveredik. Szerinte a mai fiúk sokat tanulhatnának a múlt századból származó Melchiortól, aki egy kiváló modorú, igazi gentleman.

forrás: Disney
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.