A Nickelodeon 2016. szeptemberi újdonságai

A Nickelodeon új sorozatot mutat be szeptemberben. Az animációs újdonságért kattints a Rajzfilmövezetre.


Vad kaland a vadnyugatonÚJ SOROZAT (3 részes)
4-től 16:30-kor

Mi történik, ha két mai tini hirtelen a kietlen tájakkal szegélyezett vadnyugaton találja magát? A Vad kaland a vadnyugaton című új, háromrészes minisorozat egy nem mindennapi időutazás kalandjairól szól. A fiatal feltaláló, Chip időgépet készít, viszont legújabb találmánya a kelleténél jobban sikerül: miután kipróbálják Dave-vel, a haverjával, a srácok egyszer csak a vadnyugaton találják magukat. Kaland, bonyodalom és banditák várnak rájuk, de barátságokat is kötnek a múltbeli fiatalokkal, miközben a legfontosabb feladatukat próbálják megoldani: vissza kell jutniuk a saját idejükbe, hiszen közeleg a várva várt gimis bál!


Game Shakers: MARATON
25-én 13:00-tól 16:30-ig

Nincs okuk bánkódni a gyerekeknek amiatt, hogy napról napra hűvösebb az idő odakint, hiszen a Nickelodeon ősszel is tartogat meglepetéseket a számukra: szeptember 25-én, vasárnap 13.00 órától a Game Shakers szuperokos tinijeivel találkozhatnak „maratoni” mennyiségben, hiszen több mint három órán át vetíti a gyerekcsatorna az online játékok piacán óriási sikereket elérő csapat nem mindennapi történeteit.

12 évesen betörni az online játékok és alkalmazások piacára nem kis teljesítmény: Babe-nek és Kenzie-nek mégis sikerült! A két lány egy iskolai projektre készít egy Sky Whale nevű, okostelefonokra letölthető játékalkalmazást, ami sokkal jobban sikerül, mint amire számítottak – ezért elindítják Game Shakers nevű, saját vállalkozásukat, ami után nincs megállás, hiszen sikert sikerre halmoznak. A lányok beveszik a csapatba barátjukat, Hudsont, és egy kisebb nézeteltérés után végül a szupersztár rapper, Dupla G is beszáll a csapatba, mint befektető – kisfia, Tripla G pedig Kenzie-ék videojáték-szakértője lesz. Az ötfős csapatra nem kisebb feladat vár, mint az év legsikeresebb játékát gyártó vállalkozást vezetni – ami bonyolultabb, mint bárki hinné!

A Nickelodeon számára a példamutatás mellett az ismeretterjesztés is ugyanolyan fontossággal bír: míg a szuperokos és már tiniként sikeres Babe és Kenzie valódi példaképei lehetnek a gyerekeknek, a gyerekcsatorna saját, interaktív alkalmazásával is segítette őket abban, hogy próbára tegyék tudásukat. A SpongyaBob Kockanadrág epizódjai alatt megjelenő kvízkérdésekre a Spongya Tudor alkalmazáson keresztül válaszolhattak, a legokosabbakat pedig értékes ajándékokkal díjazta a Nickelodeon.

forrás: Viacom
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.