A Disney Csatorna 2016. szeptemberi újdonságai

A Disney Csatorna novemberben új filmet . Az animációs újdonságokért kattints a Rajzfilmövezetre!


Két bébiszitter kalandjai: ÚJ FILM
10-én 12:30-kor

Sabrina Carpenter (Riley a nagyvilágban) és Sofia Carson (Utódok) a két főszereplő. A Két bébiszitter kalandjaiban egy unalmas este izgalmas kalanddá változik a két civakodó, rivális bébiszitter számára. A történet úgy kezdődik, hogy Jenny és Lola, két eltérő személyiségű lány, akik ugyanarra a szakmai lehetőségre pályáznak, véletlenül elcserélik a telefonjaikat. Mivel Lolának sürgősen pénzre van szüksége, így arcátlanul kihasználja az alkalmat, és elvállalja a munkát, amikor az Anderson család bébiszittert keresve tárcsázza Jenny számát. A szituáció természetesen hatalmas bonyodalmakat szül, ráadásul az egyik rájuk bízott kisgyereket is üldözniük kell a nagyvárosban, akinek valahogy sikerült elszöknie.


Soy Luna: ÚJ SOROZAT
5-től hétfőtől csütörtökig 19:00-kor

A történet szerint Luna suliba jár, mellette pedig részmunkaidős állása is van: görkorcsolyás ételfutár. Ám egyik pillanatról a másikra megváltozik az élete, amikor a szülei visszautasíthatatlan ajánlatot kapnak, és a Valente család Mexikóból Argentínába, Buenos Airesbe költözik. A lánynak alkalmazkodnia kell az új körülményekhez és az új, elit sulihoz, ahol nem találja a helyét. Így a görkorcsolyázásban keres vigaszt, ennek köszönhetően pedig felfedez egy görkorcsolyapályát, és egy teljesen új világ nyílik meg előtte. Közben új barátokat szerez, illetve rátalál az első szerelem is.

Néhány érdekesség a sorozatról: A tinédzsereknek szóló telenovellában drámai, vígjátéki és romantikus elemek keverednek, illetve egyedi koreográfiák és dalok teszik dinamikusabbá. A szereplők görkorizás közben táncra perdülnek és énekelnek is!; A történet szerint szinte minden szereplő görkorcsolyázik, így a színészek hosszú felkészülési időszakon vannak túl: a forgatások kezdete előtt fél évig minden egyes nap minimum 6 órán keresztül gyakoroltak profi trénerek közreműködésével.; A sorozat szereplőgárdája multikulturális, felbukkan benne például az olasz Ruggero Pasquarelli, a nagy sikerű Violetta sztárja is.; Lunának van egy hold alakú nyaklánca, melynek köszönhetően megdöbbentő titkokra derül fény.

forrás: Disney (tömörítve)
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.