Max Steel-előzetes – végre jön a film

Két évvel a forgatás kezdete után végre kezd célba érni a Max Steel élőszereplős adaptációja.


Elég nehezen jön össze a Mattel játéka, a Max Steel mozivászonra adaptálása. A Paramount Pictures már 2009-ben megvette a jogokat, ám a cég nem járt sikerrel, így 2013-ban a Dolphin Entertainmant vette meg a jogokat, akik az azonos évben indult animációs Max Steel-sorozat történetét kezdték alapul venni. 2014-ben már írtunk róla, hogy a rendező és az író mellett színészek is érkeztek és még abban az évben elkezdték a forgatást is, ám a projektről utána halgattak. Nemrég azonban megérkezett az első előzetes – jelezve, hogy a film októberben végre a mozikba kerül.

A történet szerint Max McGrath visszaköltözik szülővárosába, ahol apja a születése után nem sokkal meghalt egy kísérletben. Hamarosan Maxen furcsa erő jelei kezdenek megmutatkozni, majd felbukkan Steel, az idegen robot. Steel ismeri a Maxben rejtőző turbóerőt, és próbálja megtanítani őt annak használatára, a kettejük egyesülésekor pedig létrejön Max Steel, a páncélos hős. Hamarosan pedig hatalmas ellenség érkezik, akit csak Max turbóerejével tudnak legyőzni.

A készítők és a feliratos előzetes a tovább mögött.

A filmet Stewart Hendler rendezi, a forgatókönyvet a Thor: Sötét világért és a készülő Thor: Ragnarökért, valamint jó pár animációs sorozatért (például A Tini Nindzsa Teknőcök új kalandjai, X-Men: Evolúció) felelős Christopher Yost írta, a zenét Nathan Lanier szerezte. Max szerepét az eredeti tervek szerint Taylor Lautner játszotta volna, ám helyette végül Ben Winchellre (Zsenipalánták) esett a választás. Mellette még ott lesz többek közt Josh Brener (ő sokaknak az HBO Szilíciumvölgy sorozatából ismerős) mint Steel hangja, Maria Bello mint Molly McGrath, Max anyja, és Andy Garcia mint Dr. Miles Edwards, Max oktatója és egyfajta pótapja.

A Max Steel október 14-én érkezik az amerikai mozikba, hazánkban egyenlőre úgy tűnik, hogy ha megjelenik, akkor is csak DVD-n.

Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.