A Disney Csatorna 2016. novemberi újdonságai

A Disney Csatorna novemberben két élőszereplős újdonságot mutat be. Az animációs újdonságokért látogass el a Rajzfilmövezetre!


Bizaardvark: ÚJ SOROZAT
21-től hétfőtől csütörtökig 20:00-kor

A történet szerint Paige és Frankie legjobb barátnők, akik vicces dalokat írnak, és különféle zenés videókat csinálnak a Bizaardvark nevű online csatornájukra. Paige gitározik, Frankie pedig billentyűs hangszereken játszik. A lányoknak már 10 000 feliratkozójuk van, és meghívást kapnak a befolyásos Vuuugle Studióba. Ebben a menő környezetben próbálják meghódítani a vlogger világot barátjuk, Bernie, valamint a Vuugle sztárjai, Dirk és Amelia segítségével, közben pedig mókás kalandokba keverednek.

Dirk a Vuugle stúdió egyik legnézettebb, Mered vagy nem című csatornájának a műsorvezetője, melynek lényege, hogy a nézők ráveszik a srácot mindenféle hajmeresztő mutatványra. Amelia lifestyle csatornája pedig „A tökéletesség magasfoka”, és lányoknak ad divattippeket. A sorozatban tehát felbukkannak a vloggervilág legnépszerűbb témái.

A főszereplő lányokat két sztárpalánta, Olivia Rodrigo és Madison Hu alakítja, a kissé őrült Dirk szerepében pedig a közösségi média egyik legismertebb alakja, a 19 éves Jake Paul látható. Őt összesen több mint 14,3 millióan követik a közösségi médiában (ebből több mint 5 millióan a Vine-on), de rajongóbázisa folyamatosan nő.


Soy Luna: ÚJ RÉSZEK
14-től hétfőtől csütörtökig 19:00-kor

Kövesd Lunát az álmai megvalósulásához vezető úton. Hogyan boldogul a legjobb görkorisok között? Jó tanácsokat súg neki a szíve? Felfedezi az igazságot a múltjával kapcsolatban?

forrás: Disney
Previous
Next Post »

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.